Lørdag, 12. december 2020 - af Ulrik Ulriksen

Privat Helmig-koncert: Sådan har du aldrig set Renée og Thomas før

Renée Toft Simonsen og Thomas Helmig
RenéeToft Simonsen og Thomas Helmig
Foto: Aller Foto
Thomas Helmig er ikke bange for at bryde grænser, og det gør han med en helt ny og meget speciel hårfarve i forbindelse med en live-verdenspremiere hjemme i sit og Renée Toft Simonsens køkken.

Fantastiske Thomas Helmig er på en vild julemission, og i den forbindelse leverede han i aften, lørdag den 12.december, en ekstraordinær live-optræden hjemme fra sit køkken.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han havde god hjælp af niecen Clara, og som nummerpige optrådte ingen ringere end Thomas’ bedre halvdel Renée Toft Simonsen.

Thomas Helmig samler penge ind til børn

Thomas sang i en god sags tjeneste for første gang nogensinde live sin og Peter A.G.’s julesang ”Når sneeen falder”, og Helmig optrådte med et look, der vil gå over i julepop-historien.

Thomas Helmig har således fået farvet håret pink med kyndig hjælp fra selveste eks-statsminister Helle Thorning-Schmidt.

Helmig ser faktisk supergodt ud med pink hår, og han leverede en fantastisk mini-julekoncert for at samle penge ind til Red Barnets julemission.

Renée ser godt ud

Renée Toft Simonsen leverede bestemt også varen i sin debut som nummerpige med mobilepay 95667 på et stykke pap, så danskerne kan sende penge til Red Barnet i en for mange danske familier svær juletid.

Helmig på stærkt hold

Thomas Helmig har slået pjalterne sammen med generalsekretær for Red Barnet Johanne Schmidt Nielsen, dj og iværksætter Le Gammeltoft og sanger/sangskriver Mathilde Falch i en god sags tjeneste.

I rollen som Red Barnet-ambassadør er Helmig og de andre på en vigtig julemission.

Hjælper udsatte børn

- Vi har sat os for at samle ind til oplevelsespakker til udsatte børn, så de kan få oplevelser, udflugter og ferieminder – ikke kun i julen, men hele året rundt, siger Helmig, der håber på flere kroner i kassen til trængende børn i Danmark.

Man kan støtte via dette link eller på mobilepay 95667.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden