Lørdag, 21. november 2020 - af Stine Ramlyng

Hjemme hos Pusle Helmuth

Pusle Helmuth har skabt sig en skøn, ny base for sig selv og sine børn efter skilsmissen fra eksmanden Søren Venderby i 2018.

Der emmer af hjemlig hygge i den lyse fire-værelseslejlighed i Kongens Lyngby. Her har Pusle Helmuth skabt sig en skøn oase for sig selv og sine to hjemmeboende børn Albert og Victoria. Hendes ældste søn Simon er for længst flyttet hjemmefra.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Minder, spiritualitet og englekort

Boligen er fyldt med farver, minder på væggene, hjemmemalede malerier og på et stort fad i dagligstuen ligger der både englekort, forskellige stene og bl.a. en rosenkrans, som har stor affektionsværdi for Pusle.

Den 58-årige lægesekretær og tidligere barnestjerne i "Min søsters børn"-filmene er et spirituelt væsen, og vender fx englekort hver dag. Ikke for at dét skal bestemme dagen eller hendes beslutninger, men mere som en guideline, en forståelse af den dybere mening med det hele.

Pusle Helmuths kendte forældre

I entréen i Pusles lyse lejlighed er der fyldt med billeder af familien, hendes kendte forældre, skuespillerne Jeanne Darville og Frits Helmuth, Pusles børn, Albert, Victoria og Simon, og ikke mindst billedet af hende og Dirch Passer. Også i soveværelset emmer det af hygge og hendes spirituelle interesser.

Gå på opdagelse i Pusle Helmuths skønne hjem i galleriet i toppen af denne artikel.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden