Pusle Helmuth har skiftet navn: Dét hedder hun nu

Pusle Helmuth med et af billederne fra filmen “Min Søsters Børn”, som mange husker, fordi hun som 5-årig skulle ryge i filmen.

Pusle Helmuth med et af billederne fra filmen “Min Søsters Børn”, som mange husker, fordi hun som 5-årig skulle ryge i filmen.

Foto: Søren Jul Lamberth
Pusle Helmuth har fået nyt navn. Det afslører hun i et stort interview i denne uges BILLED-BLADET.

Barnestjernen Pusle Helmuth er egentlig døbt Luise Charlotte Helmuth, men er altid blevet kaldt Pusle og blev også landskendt med det navn i "Min søsters børn"-filmene. Derfor har hun aldrig brug sit dåbsnavn.

Men med skilsmisse, nyt job og ny bopæl skulle der ske noget.

Nyt navn er tæt på dåbsnavn

– I 2007 skiftede jeg navn til Pusle Helmuth Darville, men efter at jeg havde mistet kærlighed, penge, ALT, mødte jeg Sebastian Lorantius, der er clairvoyant, og han regnede ud, at jeg skulle hedde noget, der lå tæt på mit dåbsnavn.

- Derfor blev det Louisa, og da jeg også skulle have et mellemnavn med nogle bestemte bogstaver, blev det Nene. Så nu hedder jeg Louisa Nene Helmuth, fortæller Pusle i et stort interview i denne uges BILLED-BLADET. 

Det giver mening for mig

– Ja ja, jeg ved godt, at det for nogle lyder mærkeligt, men for mig giver det mening. Og jeg føler, at jeg kan mærke en lettelse og en accept af at være på rette vej. Det siger jeg NU … og jeg håber virkelig, at det passer. At jeg er på rette vej. Det føles lidt som at begynde forfra, siger Pusle Helmuth, der generelt er meget spirituel og fx lægger englekort.

Foto: Søren Jul Lamberth

Læs det store og ærlige interview med Pusle Helmuth alias Louisa Nene Helmuth i denne uges BILLED-BLADET.

Se også hvordan Pusle bor i galleriet herunder:

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden