14. nov. 2020
Af af Trine Larsen og Stine Ramlyng

Pusle Helmuth efter skilsmisse: Har fundet kærligheden påny

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/puslekaerlighed.jpg
Foto: Aller Media
Efter skilsmissen fra Søren Venderby har 58-årige Pusle Helmuth atter fundet kærligheden... selv om det slet ikke var meningen.

- Thomas mødte jeg et år efter skilsmissen, og jeg havde slet ikke regnet med at skulle have en kæreste. Men som med så meget andet så sker tingene, når man mindst venter det, siger Pusle, der endnu ikke bor sammen med sin kæreste, arkitekt og restauratør Thomas Gay.

Det fortæller "Min søsters børn"-barnestjernen i et stort interview i denne uges BILLED-BLADET.

Vi tager det stille og roligt

– Vi tager det stille og roligt og er sammen, når det passer med alle vores andre gøremål. Men jeg savner ham da, når vi ikke er sammen, siger Pusle og erkender, at hun nok ikke er så god til at være alene.

https://imgix.billedbladet.dk/psule_og_kaereste.jpg
Thomas Gay og Pusle Helmuth
Foto: Dan Mariegaard

Godt forhold til eksmanden

Pusle Helmuth blev skilt fra faren til sine tre børn i 2018 efter 24 års forhold og har siden skilsmissen i den grad dyrket at have et godt forhold til sin eksmand Søren Venderby.

– Jeg er selv skilsmissebarn og har stået midt mellem to stridende forældre, så det forstår jeg om nogen. Og det skal de for alt i verden bare ikke opleve og udsættes for.

- Så hvis man kan tale om lykkelige skilsmisser, så har vi det, siger Pusle, der af og til spiser middag med eksmanden og endda også har sin nye kæreste Thomas med, når familien samles, ligesom de prøver at opretholde familiesammenkomster som fødselsdage, jul og andre højtider.

Alt dette og meget mere fortæller Pusle Helmuth om i et stort interview i denne uges BILLED-BLADET.

https://imgix.billedbladet.dk/bb46_0.jpg

Læs mere om: