Lørdag, 18. februar 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Ingen som dem! Sådan begyndte det hele for Sussi og Leo

Sussi og Leo i 2004. 
Sussi og Leo i 2004. 
Foto: Ulla Aue
Man kan næsten ikke sige 'Sussi' uden ikke også at sige 'Leo', men nu må hun undvære sit livs kærlighed og musikalske partner gennem mere end 50 år.

De hedder egentlig Susanne og Leo Nielsen, men hele Danmark kender dem som Sussi og Leo.

Ægteparret, som er født med én dags mellemrum i november 1955, har dannet parløb både privat og professionelt i mere end 50 år, og det hele begyndte på en restaurant i Skagen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På Skansen spillede de aften efter aften, og der var stuvende fyldt af mennesker, der ville underholdes af det musikalske, nordjyske ægtepar.

Sussi og Leo blev kærester, da de var 15, og interessen for musik havde de tilfælles.

Det store gennembrud kom i 1980, da de fik en stor millionkontrakt. Gennem 23 år spillede de på Skansen i Skagen, og siden har de rejst land og rige rundt for at spille musik og underholde danskerne, som kun Sussi og Leo kan gøre det.

Fremover skal Sussi dog stå på scenen uden sin mand. Leo blev indlagt med tarmslyng i midten af december 2022 og lå på sygehuset i flere uger. Han nåede at være hjemme ved sin Sussi i Saltum, inden sygdom gjorde, at han i februar igen måtte indlægges, og natten til lørdag den 18. februar mistede Sussi sit livs kærlighed. 

Leo blev 67 år gammel. 

Sussi og Leo fotograferet i januar. 
Foto: René Schütze

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden