10. apr. 2022
Af Malan Joensen

Hemmeligt: Derfor er Beckham-brylluppet omgærdet af stor diskretion

Brooklyn Beckham og Nicola Peltz.
Brooklyn Beckham og Nicola Peltz.
Arkivfoto: MEGA
Ingen officielle billeder er endnu blevet sendt ud fra Brooklyn Beckham og Nicola Peltz' storslåede bryllupsweekend.

Der har igennem den seneste tid været stor opmærksomhed om forårets helt store kendisbryllup med Brooklyn Beckham og Nicola Peltz i hovedrollerne.

Gommen er søn af David og Victoria Beckham, og hans tilkommende er datter af en stenrig, amerikansk milliardær, så foreningen af de to turtelduer har naturligvis et celebert skær over sig.

Lørdag aften lokal amerikansk tid kulminerede mange måneders bryllupsforberedelser så i et storslået brag af en bryllupsfest, der forventes at vare søndagen med.

Derfor kan det undre, at der endnu ikke er nogen officielle billeder fra hverken den såkaldte "rehearsal dinner" fredag eller bryllupfesten lørdag - og med al sandsynlighed heller ikke vil være det fra søndagens fejring, hvor man ifølge britiske medier byder på en frokost.

Årsagen til al hemmelighedskræmmeriet skal findes i, at Brooklyn Beckham og Nicola Peltz ifølge Daily Mail har solgt rettighederne til brylluppet til modemagasinet Vogue.

Hvor mange penge parret får ud af den manøvre vides ikke.

Ifølge avisens oplysninger vil der måske blive delt enkelte billeder i løbet af søndagen, men ellers er planen efter sigende at folde brylluppet ud i juni-nummeret, hvor det celebre par vil pryde forsiden, og hvor man inde i bladet kan læse alt om brylluppet og se billederne fra den uforglemmelige weekend.

Iagttagere uden for det kæmpestore landssted Montsorrel, som er Nicola Peltz' stenrige forældres Florida-domicil, hvor festlighederne finder sted, har da også kunnet se, hvordan brudens transport mellem de enorme festtelte foregik under dække af en masse hvide paraplyer for at skærme hende fra nysgerrige blikke.

Ifølge Daily Mail blev alle gæsterne ved ankomsten til fredagens middag sågar bedt om at aflevere deres mobiltelefoner, som så blev opbevaret i forseglede poser, så gæsterne ikke kunne fotografere fra festen.

På trods af alt hemmelighedskræmmeriet har det glade par dog selv delt nogle detaljer fra brylluppet forud for den festlige weekend - blandt andet har Brooklyn Beckham forklaret, at der er tale om et jødisk vielsesritual, mens Nicola Peltz har fortalt, hvem der har designet hendes brudekjole.

I øvrigt solgte Victoria og David Beckham tilbage i 1999 rettighederne til deres bryllup til britiske OK Magazine.

Læs mere om: