15. jan. 2016
Af Karina Didriksen

Céline Dion har mistet sin mand

René Angélil og Celine Dion i 2011.
René Angélil og Celine Dion i 2011.
Foto: AOP
Sangerinden Celine Dion har mistet sin mand og faderen til sine tre børn, René Angélil, som har tabt kampen mod kræften.

Céline Dion er blevet ramt af sit livs største tragedie. Hendes ægtemand gennem 22 år, René Angélil, døde torsdag den 14. januar efter, at han tabte kampen mod kræften. Han blev 73 år.

Den 47-årige canadiske sangerinde har gennem sin talsmand bekræftet den triste nyhed til det amerikanske magasin PEOPLE.

- René Angélil gik bort denne morgen i sit hjem i Las Vegas efter en lang og brag kamp mod kræften. Familien beder om, at man respekterer deres privatliv i denne stund. Flere detaljer vil blive givet senere, lyder det i udtalelsen til PEOPLE.

LÆS MERE: Celine Dion: Min mand vil dø i mine arme

Céline Dion var bange for at miste sin mand

René Angélil fik for første gang konstateret halskræft i 1999. Han blev senere erklæret rask, men i 2013 begyndte han at få det dårligt igen. Kræften var vendt tilbage.

I gennem de sidste to år har Céline Dions mand og manager kæmpet for at blive kræftfri, men den frygtelige sygdom ville ikke slippe ham. Han døde i parrets hjem i Henderson, Nevada.

Céline Dion har tidligere udtalt, at hun var bange for at miste sin mand. Hun tog i 2014 en pause fra musikken og sine optrædener for at kunne pleje René Angélil, som blandt andet ikke længere kunne spise selv.

LÆS MERE: Celine Dion afslører: Ægteskabet har været hårdt

Celine Dion fik tre børn med Angélil

Céline Dion og René Angélil nåede at få tre børn sammen. Den ældste, Rene-Charles, er 14 år, mens tvillingerne Nelson og Eddy har mistet deres far i en alder af blot fem år.

Ægteparret mødte hinanden tilbage i 1980, da Céline Dion var 12 år gammel og René Angélil 38. Canadiske Angélil hjalp den unge Céline Dion med at få gang i en musikkarriere, og i 1987 forelskede de sig.

I 1991 blev René Angélil og Celine Dion forlovet, og tre år senere giftede de sig.

Ud over parrets tre sønner så efterlader René Angélil sig tre voksne børn fra tidligere ægteskaber.

Celine Dion og René Angélil med deres tre sønner, Rene-Charles og tvillingerne Nelson og Eddy, i 2011.
Celine Dion og René Angélil med deres tre sønner, Rene-Charles og tvillingerne Nelson og Eddy, i 2011
Foto: AOP

Læs mere om: