Torsdag, 5. december 2019 - af Helle Skram de Fries

Holger Juul Hansens barnebarn: Morfar er stadig med mig

Lærke Juul Hansen

Lærke Juul Hansen

Foto: Hanne Juul
Lærke Juul Hansen er i øjeblikket midt i sin skuespillerdebut på Det Ny Teater og føler morfar, Holger Juul Hansen, er med hende.

Selv om den folkekære skuespiller Holger Juul Hansen døde tilbage i 2013, føler hans barnebarn Lærke Juul Hansen stadig hendes morfar er hos hende.

Lige nu er Lærke Juul Hansen aktuelt i succes-musicalen "Spillemand på en Tagryg", der spiller på Det Ny Teater resten af december måned.

Dybt taknemmelig for rollen

Det er Lærkes debut som skuespiller, og hun er dybt taknemmelig for rollen som en af spillemandens døtre - og for at spille sammen med så store navne som blandt andre Tommy Kenter og Ann-Mari Max Hansen.

Foto: Hanne Juul

- Jeg er så heldig, og jeg elsker Tommy og Ann-Mari, fortæller Lærke Juul Hansen til BILLED-BLADET.

Lærke Juul Hansen får ofte tegn

Er der én den 20-årige Lærke Juul Hansen også elsker, så er det morfar Holger, som hun har kaldt far, siden hun var fire år gammel.

Og Holger Juul Hansen var af hele Danmark elsket som bankdirektør Hans Christian Varnæs i tv-serien "Matador", der kan ses - eller genses - i hele december på DR TV.

- Jeg får ofte tegn fra Holger, fortæller Lærke Juul Hansen blandt andet.

Læs hele interviewet i BILLED-BLADET nr. 49, der udkommer torsdag 5. december.

Her fortæller Lærke Juul Hansen om sin elskede morfar, om skuespillet, om sin mor Christina og om fremtidsdrømmen om bryllup og børn. 

BILLED-BLADET nr. 49, 2019

Foto: Aller Media

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden