Tirsdag, 19. september 2023 — af Catja Klarskov

Jesper Buch forlader Løvens Hule: Nu reagerer Birgit Aaby

Jesper Buch og Birgit Aaby. 
Jesper Buch og Birgit Aaby.
Foto: Mathias Løvgreen Bojesen/Ritzau Scanpix
Tidligere på dagen meldte Jesper Buch ud, at han stopper i ”Løvens Hule”. Nu kommenterer hans tidligere kollega Birgit Aaby på beslutningen.

Jesper Buch har siddet fast i stolen, siden første afsnit af ”Løvens Hule” rullede over fjernsynsskærmen på DR. Nu reagerer Jesper Buchs tidligere medløvinde, iværksætter Birgit Aaby, der medvirkede i de tre første sæsoner af programmet.

I et interview med B.T. sætter Birgit Aaby nu ord på Jesper Buchs betydning for programmet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Jesper har været med til at bære det program, det må jeg sige, det skal han have en stor ære af. Men det er så fint, at han vælger at stoppe – det synes jeg faktisk er meget sejt. På et eller andet tidspunkt skal man jo stoppe, siger hun til mediet.

Jesper Buch og Birgit Aaby har siden de medvirkede i de første sæsoner af programmet udviklet et venskab, og ifølge B.T. kom nyheden om hans exit derfor ikke som en overraskelse.

Birgit Aaby stiftede rengøringsvirksomheden "Combi Service", som hun indledningsvis skabte sin formue på ryggen af. Den 55-årige forretningskvinde ejer forsat virksomheden, men videregav driften for år tilbage.

Sammen med Jesper Buch investerede Birgit Aaby i sin tid som løvinde på programmet desuden i tøjvirksomheden "Shaping New Tomorrow".

I 2019 medvirkede Birgit Aaby i ”Vild med dans” på TV 2, hvor hun dansede med Frederik Nonnemann.

Birgit Aaby er mor til tre sønner, ligesom hun har to børnebørn.

Du kan læse hele artiklen her.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden