23. sep. 2021
Af Christinna Braun

Husker du Alletiders Barnepige? Sådan ser stjernerne ud i dag

Husker du 90'er-serien "Alletiders Barnepige"? Se her, hvordan stjernerne ser ud i dag.

Hvis du fulgte bare en lille smule med i de ikoniske komedieserier i 90’erne, er du sikkert faldet over serien ”The Nanny”, som på dansk fik titlen ”Alletiders Barnepige”.

I hovedrollen som den usædvanlige barnepige Fran Fine sås Fran Drescher, som med sit nasale og genkendelige grin fik sat fut i familien Sheffield i tv-serien, der havde premiere i 1993.

Fran Fine var før sin barnepige-karriere en simpel kosmetik-sælger, og penge har der aldrig været nok af i hendes familie. Det er der til gengæld hos familien Sheffield, som både bor i et kæmpe hus og har butleren Niles.

Disse modsætninger – Fran og familien Sheffield – sætter fut i hverdagen, og familiens små og store problemer bliver løst med Fran Fines utraditionelle metoder.

Mellem dåselatteren var der masser af plads til kærlighed.

Kærlighed mellem barnepigen og børnene, som havde mistet deres mor, kærlighed mellem familier og ikke mindst den spirende kærlighed mellem Fran Fine og familiens overhoved Maxwell.

Fran Fines familie, især moderen Sylvia og mormoren Yetta, kommer på besøg i tide og utide, og deres utraditionelle måder at se livet an på, sætter ligeledes skub i familien Sheffield.

”Alletiders Barnepige” havde premiere i 1993 og kørte frem til 1999.

Se i galleriet over artiklen, hvordan stjernerne ser ud nu.

Fran Fines sjove og skøre mormor Yetta blev spillet af Ann Morgan Guilbert. Hun døde i 2016.

Sønnen Brighton blev spillet af Benjamin Salisbury, og siden han kvittede skuespillet for mange år siden, har han ikke rigtigt optrådt offentligt. Du kan se et billede af ham som voksen ved at klikke her og scrolle lidt ned på siden.

I rollen som Maxwell Sheffields jaloux forretningspartner C.C. Babcock sås Lauren Lane, og hende kan du se nye billeder af på hendes Instagramprofil her.

Læs mere om: