8. jun. 2023
Af Catja Klarskov

Blev du også rørt over Markus og Boris’ sang i Bachelorette? Her er den ulykkelige kærlighedshistorie bag

Boris Hiort og Markus Brandt 
Boris Hiort og Markus Brandt
Foto: Lotta Lemche/TV 2
Markus og Boris bevæger en hel forsamling, da de optræder med en særlig sang, de har skrevet i fællesskab. Teksten er dog ikke taget ud af den blå luft, men er inspireret af to historier om ulykkelig kærlighed fra fyrenes virkelige liv.

I aftenens afsnit af TV 2-programmet ”Bachelorette” bevægede Markus Brandt og Boris Hiort en hel forsamling, da de optrådte med en personlig sang, de skrev sammen under Mexicos bagende sol.

Teksten er dog langt fra taget ud taget ud af den blå luft, og følelserne, den udtrykker, er i den grad ægte og genkendelige for de to bejlere. Sangen er nemlig inspireret af to historier om ulykkelig kærlighed fra fyrenes virkelige liv.

Sangen, der har fået titlen ”Tættere på”, handler først og fremmest om at være forelsket i sin bedste veninde, og den længsel der opstår, når man ikke kan realisere sine følelser. Det fortæller Markus til BILLED-BLADET, hvorefter han modigt deler sin egen historie med ulykkelig kærlighed.

Markus havde nemlig en særlig pige i tankerne, da han skrev sangen, og selv om oplevelsen ligger fire år tilbage, sidder den stadig dybt i ham.

– Jeg boede to år i Australien, og her mødte jeg en pige, som jeg svingede godt med. Jeg kunne med det samme mærke, at jeg var vild med hende. Hun gjorde det dog hurtigt klart, at hun ikke var et sted i sit liv, hvor hun var klar til et forhold, men hun ville meget gerne vores venskab, forklarer Markus til BILLED-BLADET, hvorefter han fortsætter.

– Jeg prøvede at affinde mig med betingelserne, og vi havde et virkelig intenst venskab, men på et tidspunkt kunne jeg bare ikke klare kun at være venner med hende længere. Det gjorde simpelthen for ondt, fortæller han.

Markus måtte derefter bryde venskabet, men oplevelsen og de svære følelser, der dengang boede i ham, erindrer han stadig tydeligt i dag.

Markus' oplevelse med ulykkelig kærlighed var, sammen med Boris', da også den direkte inspirationskilde til sangen, som de to bejlere optrådte med i aftenens afsnit.

Tidligere på dagen kom det desuden frem, at Markus for få uger siden underskrev en pladekontrakt med Universal Music.

Fredag den 9. juni klokken 00:00 udkommer ”Tættere på” i en fuld version, ligesom Boris og Markus fortsat arbejder intenst på snart at udkomme med mere musik.

Du kan se ”Bachelorette” hver tirsdag, onsdag og torsdag på TV 2 Echo og på TV 2 Play.

Læs mere om: