Badehotellet er i gang igen

Cecilie Steenspil, Bodil Jørgensen, Rosalinde Mynster, eller fru Helene, fru Andersen, Fie, og co. har igen tjekket ind på ”Badehotellet”.

"Badehotellet” summer igen af liv.

Mandag mødtes skuespillerne fra TV-2 serien til læseprøver.

Cecilie Steenspil, Bodil Jørgensen, Rosalinde Mynster og alle de andre populære skikkelser – samt et par nye, endnu ikke offentliggjorte navne – er klar til at tage hul på fortsættelsen af seer-magneten "Badehotellet".

Ikke mindst Cecilie Steenspil var spændt på at se hvordan hendes rolle har udviklet sig. Som fru Aurland var hun nemlig gravid, da sidste sæson sluttede.

LÆS MERE: BILLED-BLADETs læsere har talt: Badehotellet er det bedste siden Matador

Badehotellet optages allerede

Den tredje sæson af TV-2 serien skal optages fra juni, og frem til oktober.

Mandag den 1. juni mødtes holdet til de første læseprøver, og allerede tirsdag den 2 juni er det første optagedag, som altid i Risbystudierne i Albertslund.

– Selv om det bliver en lidt mørkere tid, vi kommer til – nemlig 1930 - er komedien stadig med.

Men vi kommer ind i en tid, hvor vi oplever råvareknaphed, hvor kornprisen går ned, og hvor nygifte Amanda og arkitekten Max er taget til Tyskland.

- Vi ved godt, hvor tredje sæson skal hen, og vi har stof til vi når 1933, sagde den ene af seriens to manuskriptforfattere, Hanna Lundblad til BILLED BLADET i forbindelse med, at ”Badehotellet” blev kåret som Årets TV-program ved BILLED-BLADETs TV-GULD-fest i vinter.

LÆS MERE: Rosalinde Mynster fra Badehotellet: Børn må vente

Klar til den nye sæson

Nu er også skuespillerne blevet indviet i deres rollers skæbner.

- I morgen går optagelserne til sæson 3 på BADEHOTELLET i gang, og vi har i dag afholdt læserprøver med hele holdet. Stemningen var høj – og gensynsglæden var stor, siger producer på "Badehotellet", Michael Bille Frandsen til BILLED BLADET i forbindelse med mandagens læseprøve og fortsatte:

- Selvom de fleste allerede har været til prøver, er det først i dag, at de alle er samlet til fælles læseprøve. Det er en fest at lave BADEHOTELLET og vi glæder os alle meget til at tage hul på optagelserne i morgen.

Badehotellet-produceren lover, at der er masser at glæde sig til.

- Sæson 3 byder på gensyn med alle de gamle gæster og personale på hotellet – og så er der i øvrigt en god håndfuld nye karakterer med, som vi snart kan løfte sløret for… Vi tror på, det bliver en skøn sæson og vi glæder os meget til at vise den til seerne, siger Frandsen. 

Se skønne billeder fra Badehotellet i galleriet øverst.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden