17. mar. 2023
Af Laura Dalgård Hansen

Nu er de seks nye landmænd afsløret – og der er en gammel kending iblandt

Lene Beier
Lene Beier
Foto: Hanne Juul
Det er nu den tid på året, hvor man skal slå til, hvis man drømmer om at date en landmand eller -kvinde.

Datingprogrammer er et stort hit, men det er ikke mange, der har kørt på tv lige så længe, som ”Landmand søger kærlighed”.

Programmet med Lene Beier i spidsen er blevet sendt på TV 2 hvert år gennem indtil videre ni sæsoner, og til efteråret kan man endnu engang se kærligheden blomstre på landet.

Hvis man drømmer om at være med i programmet, er det nu, man skal slå til, for nu har TV 2 afsløret de seks nye hovedpersoner.

Landmænd og -kvinder drømmer igen om at finde den helt store kærlighed, og én af dem har måske en fordel - hun har nemlig været med i programmet før.

Sidste år datede Linea vinbonden Claus, men i år er det hende, der så at sige sidder for bordenden og skal vælge mellem sine bejlere.

Herunder kan du læse mere om hende og de fem øvrige landmænd, som man senere på året kan få muligheden for at date for rullende kameraer.

Derudover kan man se mere til de nye single-landmænd i "Landmand søger kærlighed - mød de nye landmænd" på TV 2 fredag aften klokken 22.05.

De seks nye landmænd

Linea37 år bor til leje i et bindingsværkshus på Midtsjælland. Hun elsker livet på landet, og ikke mindst sine mange heste, hun har på sit stutteri.

Linea har kun haft få, korte forhold, men nu leder hun efter en mand, der respekterer hendes passion og går op i den person, hun er. Det er vigtigt, at hendes kommende kæreste også har noget at gå op i, og så er det mindre vigtigt, hvor hvordan han ser ud. Det handler om kemi, og det indre og humor er vigtigst, mener hun.

Linea
Linea
Foto: BLU/TV 2

Gustav 29 år bor på sin fødegård uden for Vejle. Han beskriver sig selv som ekstrovert og social, og så er han god til at snakke. Han driver en gård med islandske heste og dyrker de omkringliggende marker med foder. Derudover arbejder han også som malkerobotsælger.

Han vil gerne finde sig en kæreste, som han på sigt kan stifte familie med, og hun må gerne have ben i næsen. Derudover må hun gerne både gå op i sig selv og tåle skidt under neglene.

Gustav
Gustav
Foto: BLU/TV 2

Jens 64 år er sæsonens ældste landmand. Han bor alene på sin fødegård i Østjylland, og her driver han planteavl på hobbyplan. Sammen med sin ekskone har han tre børn, og han er desuden også bedstefar.

Jens er følsom, og han kan lide at være aktiv og at være sammen med sin familie. Han er desuden meget samfundsinteresseret. Han savner en kvinde, som er aktiv, og som kan være med til at fylde tiden ud. Det er ikke vigtigt for ham, om de skal bo sammen, så længe de bare kan tilbringe kvalitetstid sammen, når de mødes.

Jens
Jens
Foto: BLU/TV 2

Sanne 47 år bor på en nedlagt landbrugsejendom nær Dronninglund i Nordjylland. Hendes veninder beskriver hende som én, der får andre til at føle sig godt tilpas, fordi hun er både empatisk, humoristisk og arbejdsom.

Sanne arbejder som salgschef i en virksomhed, der handler med alt til landbruget. Selv elsker hun dyr, og hun avler islænderheste. Hun går desuden op i biodiversitet, økologi, natur og at gå til koncerter og få gode madoplevelser. Hun søger en mand, der står ved sig selv, og som vil opleve ting med hende.

Sanne
Sanne
Foto: BLU/TV 2

Carsten 27 år er sæsonens yngste landmand. Han bor på et lille husmandssted i Vestjylland. Han betegner sig selv som en genert fyr, der har svært ved at se kvinder i øjnene, og så er han ikke god til at tale om følelser.

Carsten arbejder hos en landmand, og i fritiden roder han med biler og maskiner. Carsten har aldrig været i et længerevarende forhold, og han har heller ikke været rigtigt forelsket, men han drømmer om et Morten Korch-liv som det, hans forældre har haft. De har været sammen længe og har seks børn.

Carsten
Carsten
Foto: BLU/TV 2

Niels Erik 42 år bor på en gård lidt uden for Randers. Han er ekstrovert og meget socialt anlagt, og han er god til at tale om alt. Han elsker eventyr og er meget draget af naturen, og så elsker han vinterbadning, crossfit, at gå på jagt og at rejse. Derudover er han i gang med at tage flycertifikat.

Niels Erik vil gerne finde en kvinde, der ligesom ham selv elsker naturen, og som han måske kan skabe en familie med. Han har ikke noget imod at blive papfar, men han drømmer også om at få sine egne børn, hvorfor han også går efter en lidt yngre kvinde, som meget gerne må have humor.

Niels Erik
Niels Erik
Foto: BLU/TV 2

Her kan man læse mere om, hvordan man kontakter de seks nye landmænd.

Læs mere om: