Torsdag, 18. marts 2021 - af Majken Munk

Jacob Risgaard får hjælp af Vild med dans-dommere

Jacob Risgaard
Jacob Risgaard
Foto: Mads Topp Sørensen/ Coolshop
I et nyt velgørenhedsprojekt, som "Løvens Hule"-stjernen Jacob Risgaard står bag, har en række kendte danskere heriblandt to "Vild med dans"-dommere doneret en arbejdsdag.

Jacob Risgaard, som de fleste kender fra "Løvens Hule" på DR, er stifter af og formand for børnefonden CoolUnite. 

I et nyt projekt, der hedder "Min dag som...", er det muligt for danskere at købe sig til en arbejdsdag som "Vild med dans"-dommer Nikolaj Hübbe, konditor Mette Blomsterberg eller en helt tredje. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Byd på en arbejdsdag

Arbejdsdagene auktioneres væk på en onlineauktion, der åbnede 14. marts 2021. 

35 kendte danskere har doneret en arbejdsdag, så der er både mulighed for at blive borgmester i Aarhus for en dag, eller fodboldtræner for et superligahold for en dag. 

Men man kan også komme på arbejde med "Vild med dans"-dommer Jens Werner, tv-stjernen Stephanie 'Geggo' Salvarli, politiker Inger Støjberg eller musiker Lars 'Chief1' Pedersen for bare at nævne nogle få udvalgte.

Arbejdsdagene kan bydes på her

Et godt formål

Udover at der er udsigt til en spændende og anderledes dag, så er de penge, der doneres, med til at støtte et godt formål nemlig udsatte og syge børn i Danmark. 

Det glæder Jacob Risgaard, at der er så mange, der har haft lyst til at donere en arbejdsdag til fordel for auktionen. 

- Det er intet mindre end fantastisk at så mange dygtige, seje og respekterede danskere har valgt at rive én dag ud af kalenderen og donere den til et godt formål. Jeg håber at rigtig mange danskere vil benytte lejligheden til at købe en arbejdsdag med en spændende og interessant dansker og samtidig støtte syge og udsatte børn i Danmark, siger han i en pressemeddelelse. 

Frem til den 28. marts kører auktionen. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden