Kontant Linse: Tårerne køber jeg ikke

Linse Kessler

Linse Kessler

Foto: Lars H. Laursen
For Linse Kessler betyder det alt, at vi behandler dyr ordentligt. Det lagde hun ikke skjul på, da hun var i tv fredag aften.

Der var gang i den i studiet, da Linse Kessler var på besøg i Go Aften live på TV 2 for at diskutere dyrevelfærd med fokus på den allermest aktuelle sag på området.

Linse Kessler i studiet

Linse Kessler og kommunikations-eksperten Anna Thygesen debatterede situationen vedrørende minkavlerne, der er blevet tvunget til at aflive deres dyr for at undgå yderligere smittespredning af corona.

Anna Thygesen gav udtryk for, at danskerne har givet avlerne en for hård behandling, mens Linse havde en anden holdning.

Forstår frustrationer

Ganske vist forstår Linse Kessler avlernes frustrationer, men hun understregede, at hun ikke har ondt af dem, da dyrene avles i små bure og bare har det skidt fra fødsel til pelsning.

Et spørgsmål om penge

- Jeg har på intet tidspunkt sagt, at de her mennesker var onde eller væmmelige. Men tårerne, dem køber jeg ikke, for det er et spørgsmål om penge, sagde Linse kontant om avlerne, som hun mener nu har en gylden en mulighed for at prøve at få succes med noget andet end mink-forretningen.

Søger du abonnement på BILLED-BLADET?Klik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden