Tirsdag, 26. oktober 2021 - af Laura Dalgård Hansen

Landmand søger kærlighed: Stine og Niels fortæller om babyplaner

Stine og Niels 

Stine og Niels 

Foto: Hanne Juul
Stine og Niels fra "Landmand søger kærlighed" skal giftes til næste år, og nu fortæller de, hvilke tanker de har om familieforøgelse.

Det er cirka halvandet år siden, Niels Pors og Stine Marthine Pedersen mødte hinanden i ”Landmand søger kærlighed”, og siden er der sket meget hos det unge landsmandspar.

De flyttede sammen i efteråret sidste år, og siden januar har de boet sammen på en nedlagt landbrugsejendom i Brørup nær Kolding.

Fælles fremtid 

Lige nu lejer de stedet af Niels’ forældre, men på sigt drømmer de om at købe det, for det er her, de gerne vil bygge en fremtid op sammen.

De mere langsigtede planer omkring eventuel familieforøgelse fylder også hos parret, og det er også en af grundene til, at Stine tidligere på året begyndte på læreruddannelsen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ny uddannelse 

- Hvis nu Niels og jeg skal have en familie en dag, er det måske ikke den fedeste ting i verden, at mor skal op klokken to om natten for at malke, siger Stine og fortsætter:

- Jeg håber stadig at have noget med landbrug at gøre, måske undervise på en landbrugsskole efter efterskole med en landbrugslinje. Jeg har valgt biologi, og det har også et twist af landbrug i sig. Jeg håber, jeg kan kombinere det på en måde. Men det er helt sikkert en mere langsigtet beslutning, fordi det nok vil fungere bedre med et mere almindeligt job, hvis vi en dag skal have børn, fortæller Stine om fremtidsplanerne.

Skal giftes til maj

Først og fremmest skal hun og Niels dog giftes. Det skal de den 28. maj næste år, og det kommer til at foregå ude i parrets dejlige have.

- For børnenes skyld er det også smart at blive gift først, for så er der styr på tingene, forklarer Niels.

- Og så sker det, når det sker, tilføjer Stine.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden