10. maj. 2021
Af Stine Ramlyng

Lasse Rimmer og hustruen Line: Derfor sover vi hver for sig

Line hoffmeyer og Lasse Rimmer
Line hoffmeyer og Lasse Rimmer
Foto: Aller Foto
Stormester-vært Lasse Rimmer og hans hustru Line Hoffmeyer deler ikke seng hver dag. Sådan har det været gennem hele deres 2-årige ægteskab. De sover ganske enkelt bedre hver for sig, fortæller Line Hoffemeyer.

Lasse Rimmer og hustruen Line Hoffmeyer har netop fået nøglerne til deres nye lejlighed og har hænderne fulde med indretning og indkøb af nye møbler til deres nye, fælles hjem.

En indretning som helst skal have plads til to soveværelser. For parret sover ikke i samme seng, afslører blogger Line Hoffemeyer nu på sin instagram-profil.

"Vi sover ikke i samme seng. I hvert fald ikke hver nat, og nok heller ikke halvdelen af dem, og sådan har det været hele vores 2-årige ægteskab igennem.Sådan bliver det også det næste halve år, hvor jeg nok kommer til, at bruge nogle nætter alene i lejligheden", skriver Line Hoffmeyer blandt andet i opslaget til sine knap 69.000 følgere.

Jeg snorker og Lasse vågner tidligt

Ifølge den 28-årige blogger havde hun og manden praktiseret at sove hver for sig i et år, dels fordi den ene snorker og den anden skal tidligt op og lave morgenradio, og dels fordi de bare syntes, de sov bedre i hver deres seng. Men i et år havde hun faktisk skammet sig over sove-ordningen, fortæller hun i opslaget.

For et år siden blev Line Hoffemeyer dog - via en artikel hos Zetland - bekræftet i, at det er okay og ikke lige med skilsmisse, hvis man som par foretrækker at sove hver for sig, og det er den følelse af lettelse, hun nu deler på Instagram.

Læs mere om: