Fredag, 13. januar 2023 - af Laura Dalgård Hansen

Morten Ankerdal har 25-års jubilæum på TV 2 i år – men han sår tvivl om fremtiden

Morten Ankerdal
Morten Ankerdal
Foto: Martin Høien
I 2023 er det 25 år siden, at Morten Ankerdal blev fastansat på TV 2, men han er ikke sikker på, han skal være sportsvært resten af livet.

Morten Ankerdal er kommet på TV 2, siden kanalen blev født i 1988, og siden 1998 har han været fastansat.

Det betyder, at han her i 2023 kan fejre 25-års jubilæum.

Alting har sin tid

Året begynder for den populære sportsvært i Sverige, hvorfra han i disse uger dækker VM i herrehåndbold. Morten Ankerdal er vild med sit arbejde, men han er ikke sikker på, at han kommer til at blive i jobbet, indtil han skal på pension.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- På den ene side ville jeg ønske, det kunne blive ved – at tingene kunne stå stille, og jeg kunne blive ved, for det er nok det, jeg synes, er sjovest, fortalte han til BILLED-BLADET i november, kort før han rejste til Qatar for at dække VM i fodbold.

- Jeg kan have mine tvivl, om ikke tingene vil forandre sig. Lige nu kan jeg være studievært på mange forskellige ting og være med på store transmissioner. Hvis jeg ser på mine forgængere, har ting en tid foran skærmen. På et tidspunkt skal nogle yngre til – den tid kommer vel også til mig, lød det videre fra Morten Ankerdal.

Han er vild med at dække sport for TV 2, men han er også åben for, at han måske en dag skal prøve kræfter med noget helt andet.

- Jeg vil ikke afvise, at jeg en dag kunne finde på at gøre noget helt andet – simpelthen skifte fuldstændig om, fortalte Morten Ankerdal.

Inden han blev journalist, arbejde han som skiguide, og hvis ikke han havde fået job på TV 2, kunne han godt forestille sig, at han var blevet i rejsebranchen. Derudover har han en stor passion for vin, og en dag kan man måske komme til at se ham bag disken i en vinbar.

Lige nu gælder det dog VM i herrehåndbold, og Morten Ankerdal er i godt selskab i studiet frem til 29. januar, hvor der spilles finale.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden