23. apr. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Pernille Rosendahl og Kristian Jensen har fundet lykken i Fyrhytten

Pernille Rosendahl
Pernille Rosendahl
Foto: Hanne Juul
Sangeren Pernille Rosendahl og politikeren Kristian Jensen plejer midt i coronakrisen kærligheden så godt, som det er muligt. Og mulighederne må siges at være optimale et sted, hvor parret har nydt et par dejlige dage.

For Pernille Rosendahl og Kristian Jensen samt resten af Danmark har coronakrisen været en udfordrende tid, men det gælder midt i den triste periode om at få det bedste ud af livet og kærligheden og leve så meget i nuét, som man kan.

Pernille Rosendahl og Kristian Jensen på Møn

Pernille og Kristian har nydt et par skønne dage et unikt sted på Møn, hvor naturen er helt fantastisk.

På de sociale medier har både sangerinden og hendes politikerkæreste i begejstret fortalt om Fyrhytten på Møn, hvor rammerne for en dejlig mini-parferie har været optimale.

Pernille Rosendahl og Kristian Jensen har for længst fundet lykken sammen, men det lykkedes alligevel at finde lidt ekstra lykke i Fyrhytten på Møn.

Lykke i et lille stykke himmel

Rosendahl skriver i hvert fald, at det er lykken at være sammen med sin Kristian ved Møns Klint.

Kristian Jensen
Kristian Jensen
Foto: Claus Fisker

Kristian Jensen kalder på Instagram Fyrhytten ved Møns Klint for et lille stykke himmel, som ligger med den mest fantastiske udsigt over Østersøen.

Aldrig helt ro

- Et ophold i Fyrhytten er præcis som at lade batterierne op. Her er der aldrig helt ro – Havets bølger, der banker mod de store sten på stranden, og mågernes skrig i luften over det lille hus vil altid være din baggrundsmusik. Undtagen om natten, hvor kun havets brusen kan høres, himlens blinkende stjerner og lyset fra den roterende lampe i nabofyret kan ses; Alligevel kan man ikke finde mere ro end lige her, skiver Møns Klint Sommerhuse om den lille perle ved Østersøen.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb17-forsider.jpg

Læs mere om: