Phillip Faber fik uventet besøg i sin lejlighed

Phillip Faber 

Phillip Faber 

Foto: Hanne Juul
Hele tre gange fik Phillip Faber uventet besøg torsdag aften.

Torsdag aften udviklede sig til en aften, som Phillip Faber formentlig sent vil glemme.

Ikke bare én eller to gange, men hele tre gange fik han nemlig uventet besøg i sin lejlighed.

Det gjorde han, fordi den årlige prisuddeling Tvprisen fandt sted, og der var altså flere statuetter til den populære vært, som i 2020 for alvor brød igennem som vært på ”Fællessang – hver for sig”.

DR-programmet vandt i kategorierne "Årets underholdning", "Årets nyskabelse – underholdning" samt "Årets seerpris".

Showet blev i år afholdt digital, og derfor fik Phillip Faber overrakt priserne én efter én hjemme i sin lejlighed torsdag aften. 

- Tusind tak. Det er ikke kun mig, der har vundet en pris, det er fællessang. Jeg ved ikke, hvor mange programmer efterhånden og sindssygt mange dygtige mennesker, som har stået for det her. Det begyndte i et lille morgensang-studie på Østerbro, og så har det udviklet sig til et kæmpestort format og en fællessang-revolution i Danmark. På vegne af alle de meget dygtige mennesker vil jeg gerne sige tak, fortalte en ydmyg Phillip Faber.

Værterne til Tvprisen var Jacob Riising og Cecilie Beck, og hun måtte med et glimt i øget fortælle aftenens store prisvinder, at han skulle lære at lægge sin ydmyghed på hylden og modtage den fortjente hyldest. 

De tre priser kan han stille side om side med BILLED-BLADETs TV-GULD-statuetten, for Phillip Faber modtog for få uger siden Årets særpris. 

Få rabat på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Han har valgt at give stafetten videre, og det er nu Johannes Langkilde og Katrine Muff, der er værter for ”Fællessang – hver for sig” hver fredag aften.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden