Lørdag, 11. marts 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Se billedet: Carsten Svendsen havde sin datter med på den røde løber

Carsten Svendsen
Carsten Svendsen
Foto: Mikael Rieck
"Dansegarderoben"-aktuelle Carsten Svendsen havde forleden sin 12-årige datter med til musical-premiere.

Carsten Svendsen har lavet masser af både revy, teater og musicals i sin karriere, men torsdag aften var det hans tur til at læne sig tilbage i sædet og bare nyde showet. 

Den 43-årige skuespiller var nemlig med til premieren på ”Grease”-musicalen, og her var han i godt selskab med sin datter, Rosa, på 12 år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Skuespilleren er lige nu aktuel i TV 2-serien ”Dansegarderoben”, hvor han spiller Claus Ryskjær, og snart kan man også opleve ham i levende live.

- Vi har prøver på Aarhus Revyen, og lige om lidt er det Tivolirevy. Der er godt gang i kedlen, fortalte skuespilleren.

Carsten Svendsen med datteren Rosa. 
Foto: Martin Høien

Privat danner Carsten Svendsen par med Cecilie De La Prada, som han i sin tid mødte på Aalborg Teater. Hun blev gravid, og parret blev gift, men da datteren kom til verden, gik de fra hinanden.  

- Så kommer Rosa til, og desværre sker der så bare det for os, at livet tager nogle omvæltninger for os. Vi vokser lidt fra hinanden og har brug for en pause. Og så bliver vi skilt. Men der går vel ikke mere end et år eller halvandet, hvor vi stadigvæk ses og tager på ferier sammen med vores datter for at give hende en følelse af familiesamhørighed, inden vi finder sammen igen. Jeg synes egentlig ikke, at vi nogensinde har været fra hinanden, og nu fungerer det dejligt. Cecilie er vidunderlig, har Carsten Svendsen tidligere fortalt til BILLED-BLADET.

Carsten Svendsen kæreste Cecilie De La Prada
Foto: Mikael Rieck

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden