Torsdag, 2. februar 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Se de nye, søde billeder: Så stor er Mathilde fra Årgang 20 nu

Maria og Nikolaj og døtrene Mathilde og Solvej
Maria og Nikolaj og døtrene Mathilde og Solvej
Foto: Jesper Sunesen og TV 2
I den igangværende sæson af "Årgang 20" kommer Maria og Nikolajs datter, Mathilde, til verden. Herunder kan man se, hvor stor hun er i dag.

Årets sæson af ”Årgang 20” er ved at være slut, og torsdag aften kan man på TV 2 se det fjerde og sidste afsnit i denne omgang.

I sidste afsnit kom der et helt nye familiemedlem til flokken, for her udvidede Maria og Nikolaj fra Mørke familien med endnu en datter.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var et stort øjeblik, da Solvej skulle møde sin lillesøster for første gang, og hun har vist sig som en rigtig kærlig storesøster. 

- Hun har reageret helt vildt godt på, at Mathilde er kommet med i familien. Det er vigtigt for Solvej hver morgen at gå ind til Mathilde og sige ’godmorgen’ og give hende en krammer. Det gør hun også om aftenen. Og når Solvej leger, skal Mathilde helst være nede på legetæppet, så hu kan kigge på imens, fortæller Nikolaj.

- Solvej er en alder, hvor hun gerne vil have publikum på, når hun leger, og så er det meget taknemmeligt at have en baby på seks måneder, tilføjer Maria.

Mathilde kom til verden i juni 2022. Hun er nu syv måneder gammel, og Solvej, som fylder tre år 13. februar, har allerede nu stor glæde af sin lillesøster.

Se bare de supersøde billeder af de to søstre herunder:

Mathilde og Maria
Mathilde og Maria
Foto: Jesper Sunesen
Solvej og Mathilde
Solvej og Mathilde
Foto: Jesper Sunesen
Solvej og Mathilde
Solvej og Mathilde
Foto: Jesper Sunesen

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden