Torsdag, 6. oktober 2022 - af Christinna Braun

Sonny Fredie Pedersen fylder år: Deler sjovt fødselsdagsbillede

Sonny Fredie Pedersen. 

Sonny Fredie Pedersen. 

Foto: Lars H. Laursen
Sonny Fredie Pedersen fylder år den 6. oktober.

I øjeblikket bruger Sonny Fredie Pedersen sine fredage i ”Vild med dans”-studiet, hvor han i år har fået en plads ved dommerbordet.

Den 6. oktober er det dog ikke de modige nydansere, der er i fokus, men derimod Sonny Fredie Pedersen selv.

Han fylder nemlig 36 år.

 

”Vild med dans”-dommeren bor til daglig i USA med sin kæreste, men fødselsdagen holdes i Danmark, og på sin Instagramprofil har Sonny Fredie Pedersen delt et sjovt billede i dagens anledning.

”Min fødselsdag! Jeg kan gøre, hvad jeg vil! Jeg siger jer, livet går hurtigere og hurtigere, men for fanden hvor er det sjovt at se sig selv vokse.

Endnu et år omkring solen, nye udfordringer, nye prøvelser, men mest af alt en hel masse velsignelser. Hold øje med dine velsignelser, og du vil aldrig blive træt af det hårde arbejde.

Jeg kunne ikke være gladere for endelig at tilbringe en fødselsdag i min hjemby, København,” skriver Sonny Fredie Pedersen bl.a. til opslaget.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

”Vild med dans”-dommeren tilføjer, at dagen bliver brugt med familien.

På billedet, han deler, står fødselsdagsbarnet Sonny Fredie Pedersen med bare tæer på det pyntede fødselsdagsbord, hvor der både er balloner og flag.

Sonny Fredie Pedersen er søn af Mickey og Søs Fredie Pedersen, der sammen med Sonny og søsteren Gigi var med i tv-programmet ”Ingen slinger i valsen” for knap 25 år siden.

Se de sjove fødselsdagsbilleder herunder. 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden