Fredag, 30. december 2022 - af Caroline Andersen

Stor nytårs-nyhed fra Ørkenens Sønner

Ørkenens Sønner
Ørkenens Sønner
Foto: Kasper Wenstrup
Ørkenens Sønner har givet deres fans en forsinket julegave.

Den danske komikerkvartet bestående af Niels Olsen, Henrik Koefoed, Søren Pilmark og Asger Reher er nemlig kommet med en særdeles god nyhed op til nytår. 

Ørkenens sønner udkommer med et nyt show i 2023 og 2024, det fremgår på komikerkvartetens Instagram og hjemmeside. Showet, der har titlen “Fingeren på pølsen”, har premiere d. 2 november 2023 i Teltet på Bakken. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ørkenens Sønner, der også er kendt for at være iført smoking og fez, skriver på deres hjemmeside, at de kommer den brede danske befolkning til undsætning i det nye år. 

- I en tid hvor alle lukker for gassen og sparer på strømmen, kan det være svært at bevare optimismen og håbet om bedre tider. Men frygt ikke! Hjælpen er på vej! Den hæderkronede sangerloge Ørkenens Sønner har besluttet at tage handsken op og lave et nyt show, der vil blæse alle dårligdomme og gustne tanker af banen, skriver de på deres hjemmeside. 

Derudover lover Logebrødrene, at der ikke vil blive skruet ned for varmen, men derimod bliver der skruet op for charmen.

De tapre Logebrødre vender denne gang blikket mod "det sanselige Paris". 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden