13. feb. 2021
Af John Lautrup

Tine Gøtzsche: Sådan tog Mads fat i kravetøjet på mig

Tine Gøtzsche
Tine Gøtzsche og Mads Nygaard med hans hund, Chili, imellem sig.
Foto: Jesper Sunesen
Tine Gøtzsche, tidligere nyhedsvært på TV-Avisen, skulle have en lille opsang, før hun tog kærligheden til Mads Nygaard alvorligt.

Tine Gøtzsche, 53 år, var længe om at fatte alvoren i sit forhold til Mads Nygaard, 51 år. Det fortæller hun i stort dobbeltinterview med de to i BILLED BLADET i anledning af, at de netop har udgivet bogen "Da jeg mødte dig".

De kendte hinanden fra en kortvarig romance i 1998, da de i 2016 genoptog forbindelsen. De begynder at skrive sammen på Messenger, og det udvikler sig igen til romantik.

- Jeg tror jo bare, at det er lidt eventyragtigt ligesom for mange år siden. Altså, jeg tror jo ikke, at det er den store kærlighed. Der går laaang tid, før jeg opfatter, hvad det handler om. Jeg havde så meget i hovedet dengang. Min søn skulle konfirmeres, og jeg skulle fylde 50 og holde en kæmpestor fest om sommeren. Min søster skulle giftes. Og jeg skulle også passe TV Avisen, og jeg skulle også og også og også ..., jeg så det som sådan et lidt halvpraktisk arrangement i starten. Det gjorde jeg. Det vendte først meget senere, siger Tine Gøtzsche.

En sms fik det til at vende. Tine havde endnu en gang sendt Mads hjem til Nordjylland efter et besøg hos hende i København, og kort efter skrev hun: ”God tur, min ven”. Så faldt der brænde ned. Mads blev vred. Han skrev tilbage: ”Vi er da oceaner mere end dét!”.

– Og så overgav jeg mig. Jeg kan huske præcis, hvor jeg var og øjeblikket, hvor tiøren faldt for mig. Hvor jeg ligesom bare måtte sige: Gud ja, selvfølgelig, hvad fanden tænker jeg på? Vi så jo også hinanden hele tiden. Og nu var jeg endelig klar. Men jeg tror ikke, jeg var blevet én med mand, hvis ikke Mads havde hevet fat i kravetøjet på mig og sagt: Hallo!, fortæller hun.

Læs stort dobbeltinterview med Tine Gøtzsche og Mads Nygaard i BILLED BLADET, der kom på gaden torsdag den 11. februar.

Læs mere om: