Fredag, 28. januar 2022 - af Ulrik Ulriksen

Ærlig kronprinsesse Mary: Sådan er livet bag slottets mure

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Lars H. Laursen
Det er for kronprinsessen ret fantastisk at være en del af en familie med en frisk ægtefælle og fire skønne børn. Der er også rigtig meget at holde styr på ifølge kronprinsesse Mary, der har givet et stort fødselsdags-interview til BILLED-BLADET i anledning af sin 50-års dag den 5. februar.

Kronprinsesse Mary fylder 50 år lørdag den 5. februar, og i den anledning har kronprinsessen givet et ekstraordinært interview til Danmarks Royale Ugeblad.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsesse Mary har meget at holde styr på

Kronprinsessen fortæller blandt andet om livet bag slottes mure med kronprins Frederik og parrets fire børn Christian, Isabella, Josephine og Vincent.

– Jeg vil nok sige, at der ikke er nogen dage, der ligner hinanden. Der er meget at holde styr på. Alle har deres sport og interesser og venner, og så er der meget logistik, der skal på plads, siger kronprinsessen og erkender, at dagligdagen har været meget påvirket over de sidste to år med corona-udfordringer i det danske samfund.

Samles omkring spisebordet

Nogle af de faste rutiner ændrer sig dog ikke uanset, hvad der sker udenfor Amalienborgs mure

- Vi samles altid omkring middagsbordet og til morgenmad, så meget som man nu kan, lyder det fra kronprinsesse Mary, som samtidig understreger, at der ikke er grønt lys til at have mobiltelefonen med, når det er spisetid.

Meget mere i BILLED-BLADET

Du får i denne uges BILLED-BLADET et historisk 50-års interview med hele Danmarks kronprinsesse Mary, der fortæller om livet som kronprinsesse, kvinde, hustru og mor til fire.

Du kan også opleve helt nye og fantastiske portrætter af kronprinsessen i de mest vidunderlige omgivelser i Frederik VIII’s Palæ på Amalieborg.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden