11. maj. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Alle er vilde med Mary og Frederiks overraskelse: Hvor er I pragtfulde!

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul
Kronprinsparret bød forleden på noget af en overraskelse, der er blevet et kæmpe hit blandt danskerne.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary har ramt plet med et skønt privat foto, de har delt på kongehusets sociale medier.

På billedet hygger Mary og Frederik foran fjerneren i sofaen i Kancellihuset i Fredensborg, hvor kronprinsfamilien bor de kommende måneder.

Mary og Frederiks sjove pletskud

Kronprinsparret har taget et sjovt billede, mens de med fødderne oppe lørdag aften midt i coronakrisen så Det Kongelige Teaters opsætning af Højskolesangbogen online.

Udelukkende Mary og Frederiks ben og fødder kan ses på billedet.

Afslappet måde at gå i teatret

- En anderledes og lidt mere afslappet... nåh ja ... en meget mere afslappet måde at gå i teatret på. At sidde hjemme i sofaen kan naturligvis aldrig erstatte det at gå i teatret. Men det er alligevel skønt, at vi kan få en teateroplevelse derhjemme i denne tid, lyder det i Mary og Frederiks tekst til det historiske billede, og parret ønsker også alle andre en god oplevelse.
- Vi ønsker alle, der ligesom os er i gang med at se Det Kongelige Teaters opsætning af Højskolesangbogen online, rigtig god fornøjelse.

Billedet og kronprinsparrets hilsen var en af weekendens positive overraskelser, og danskerne har taget rigtig godt imod særligt det fine private pletskud af Mary og Frederik.

På de sociale medier er folk helt vilde af begejstring.

Et kongehus i verdensklasse

- Hvor er I pragtfulde, lyder det i en kommentar, og et par andre følger fint op med ” Altså hvor er I to bare dejlige” og ”I er bare de bedste”.

Flere giver desuden udtryk for, at vi danskere er heldige og privilegerede, og at vi simpelthen har et kongehus i verdensklasse.

Kronprinspar i hjemmesutter

- Det er dansk stil når det er allerbedst, skriver en i sin kommentar, og i endnu en kommentar hyldes Mary og Frederik for at lægge benene op på sofabordet ligesom mange andre danskere gør derhjemme.

- Godt tilbagelænet, benene på sofabordet, hjemmesutter, ledning der dasker, og kongerækken på plads på skænken. Så bliver det vist ikke meget bedre!

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb19-forsider_0.jpg

Læs mere om: