Alle er vilde med prinsessen i forårssolen: Isabella er så smuk

Prinsesse Isabella

Prinsesse Isabella

Foto: H.K.H. kronprinsessen
Kronprinsesse Mary har lavet tre helt nye fødselsdagsbilleder fra Fredensborg af prinsesse Isabella, og danskerne er vilde med billederne af den 14-årige prinsesse.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik fejrer i dag deres datter prinsesse Isabellas 14-års fødselsdag.

Dagen markeres blandt andet ved at kronprinsparret har præsenteret os alle sammen for en serie nye og fantastiske portrætter af fødselaren.

Nye billeder af prinsesse Isabella

- Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Isabella har fødselsdag og fylder i dag 14 år. For Kronprinsparret er det en stor glæde at markere dagen med tre nye billeder af Prinsessen, som er taget i forårssol ved Kancellihuset. Prinsesse Isabella fejrer sin fødselsdag privat, lyder det på Facebook og Instagram i teksten til de tre portrætter, som kronprinsesse Mary er mesteren bag.

Sød og yndig prinsesse

Danskerne er vilde med billederne af Isabella, der nyder forårssolen ved Kancellihuset i Fredensborg.

-Tillykke smukke prinsesse, lyder det fra en beundrer, mens et par andre skriver ”så smuk”, ”smukkeste pige” og ”stort tillykke til den smukke, smukke pige” samt ”Tillykke flotte pige” og ”sød og yndig prinsesse”.

Ligner mor og far

- Naturligvis ligner hun sin mor og far, lyder det desuden i en kommentar, mens en anden roser fotografen Mary og skriver ”så flotte billeder”.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden