Tillykke med fødselsdagen: Hele Danmarks Isabella fylder 14 år

Prinsesse Isabella. Foto taget i anledning af sommerhilsen 2020

Prinsesse Isabella. Foto taget i anledning af sommerhilsen 2020

Foto: Franne Voigt/Kongehuset
For prinsesse Isabella bliver dagen i dag noget helt ekstraordinært af flere forskellige årsager. Først og fremmest skal Isabella fejres i anledning sin 14-års fødselsdag.

Prinsesse Isabella fylder 14 år i dag onsdag den 21. april, og det skal fejres af den nære familie.

Isabella og resten af kronprinsfamilien flyttede i den forløbne weekend fra den private lejlighed i Frederik VIII's Palæ på Amalienborg til Kancellihuset i Fredensborg, hvor de bliver de næste par måneder ifølge en melding fra kongehuset mandag.

Det er altså nord for København i det idylliske Fredensborg, at Isabella vågner på sit værelse i Kancellihuset ved Fredensborg Slot og bliver ønsket tillykke med fødselsdagen af sine forældre og tre søskende.

Privat fejring af prinsesse Isabella

Der er lagt op til en stille og rolig og helt privat fejring af den royale fødselar på en dag, der over hele landet er præget af, at det danske samfund officielt genåbner efter en længere tid med meget strenge corona-restriktioner.

Der er nok ingen tvivl om, at det derfor vil summe lidt ekstra i Fredensborg på Isabellas dejlige dag,

Meget populær

Lige siden Isabella kom til verden, har hun tiltrukket sig stor og velfortjent opmærksomhed.

Danskerne tog hende til sig med det samme, og med sit smil og sin helt unikke udstråling vandt hun alles hjerter allerede som helt lille.

Kæmpe dag

En af de helt store dage for Isabella kom, da hun i 2015 for første gang var i hovedrollen på officiel opgave som repræsentant for kongehuset.

Med kronprinsesse Mary ved sin side var Isabella på Samsø, hvor hun døbte øens nye færge, der naturligvis kom til at hedde "Prinsesse Isabella"

Lys fremtid

I løbet af de næste år vil vi helt sikkert komme til at opleve prinsesse Isabella, der lige nu har travlt med at gå i syvende klasse på Tranegårdskolen nord for København, træde endnu mere i karakter som en af kongehusets store profiler.

Og der er dermed mange gode Isabella-oplevelser at se frem til for alle danskere.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden