Onsdag, 24. november 2021 - af Ulrik Ulriksen

Alle falder på halen: Marie er supersej

Prinsesse Marie
Prinsesse Marie
Foto: Kaspar Wenstrup
Efter tv-premieren på dokumentaren ”Prinsesse Maries kamp mod madspild” i aftes på DR1 vælter det ind med ros til prinsessse Marie.

Prins Joachim var et gigantisk hit, da han fik sit tv-gennembrud i DR-dokumentarserien ”Prins Joachim fortæller”, og nu er det hans kone prinsesse Maries tur til at ramme plet i en markant rolle på landsdækkende tv.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prinsesse Marie imponerer alle

Marie var i hovedrollen tirsdag aften i bedste sendetid på DR1 i dokumentar-miniserien ”Prinsesse Maries kamp mod madspild”.

I miniserien over to afsnit sætter prinsesse Marie fokus på, at vi kan gøre noget ved klodens klimaforandringer, hvis vi stopper madspild og i det hele taget stopper spild af klodens ressourcer i bredere forstand.

Alle kan gøre en forskel

Og vi kan hver især gøre en lille forskel ved ikke at smide så meget mad ud, men i stedet udnytte alt det, vi køber ind.

Det gør Marie og hendes mand prins Joachim, der nyder livet med børnene Athena og Henrik i familiens fine lejlighed i Frankrigs hovedstad Paris, som seerne tages med til i dokumentaren, der rundes af med afsnit 2 på tirsdag den 30. november.

Danskerne falder på halen

Efter første afsnit rullede over fjernsynsskærmen i aftes vælter det ind med ros til prinsesse Marie for hendes optræden i programmet.

Ja, danskerne falder simpelthen på halen over Marie, hvilket kan ses på de mange glade kommentarer på kongehusets sociale medier.

- Virkelig god udsendelse med vigtige budskaber, lyder det i en kommentar, mens en anden skriver ”dejligt at se prinsesse Marie på tv, og osse hendes søde familie".

Der er også direkte ros til Marie for hendes særlige stil.

- Godt gået Marie - du virker til at være et meget varmt og sympatisk menneske, skriver en Marie-fan, mens endnu et par beundrere meget rammende skriver ”prinsesse Marie er super sej” og ”hvor er hun bare sød, smuk og hjertelig, en prinsesse, som brænder for et budskab, vi alle kan lære noget af”.

Fantastisk udtale

Flere bemærker desuden, at prinsesse Marie, der er fransk født, mestrer det vanskelige danske sprog virkelig godt.

- hvor er Marie dog dygtig til at tale dansk, det er helt utroligt - godt gået Marie, kommer det fra en sproginteresseret dansk royalist, mens en anden byder på denne rosende kommentar: ”Bliver helt wowet af hendes fantastiske danske udtale, hun er branddygtig”.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden