Mandag, 7. juni 2021 - af Marianne Singer

Anden gang på kort tid for prins Christian: Nu sker det igen

Kronprins Frederik, prins Christian og kronprinsesse Mary ved prinsens konfirmationsdag i maj. 
Kronprins Frederik, prins Christian og kronprinsesse Mary ved prinsens konfirmationsdag i maj. 
Foto: Franne Voigt for Kongehuset
For anden gang i tre uger trækker prins Christian overskrifter i de tyske medier.

Det er kun tre uger siden, at tyske medier begejstret skrev om prins Christians konfirmation i Fredensborg, hvor de blandt andet fremhævede, hvor galant han var overfor sin farmor, dronning Margrethe. 

Og nu er der igen fuld fokus på den unge flotte danske prins i vores naboland i forbindelse med næste weekends Genforeningsfejring i Sønderjylland. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Historisk møde

For her skal prins Christian, 15, sammen med sin far, kronprins Frederik, og sin farmor, dronning Margrethe, møde landets forbundspræsident/bundespräsident Frank-Walter Steinmeier, 65, der er Tysklands statsoverhoved og dermed varetager landets højeste embede.

Og det vækker i den grad opsigt i Tyskland, hvor prins Christian kommende møde med præsidenten bliver fremhævet i overskrifter hos blandt andet Gala, TZ, Ruhr 24 og WU Zeitung.

Samtidig skriver de tyske medier, at prins Christian nu for alvor kaster sig over de officielle pligter. 

Stor interesse

Interessen for de danske kongeliges deltagelse i søndagens fejring fortsætter med sikkerhed i weekenden, hvor en større tysk pressedelegation har meldt sig til at dække begivenheden. 

Under fejringen krydser prins Christian, kronprins Frederik og dronning Margrethe den gamle grænse ved Frederikshøj syd for Kolding i karet og deltager derefter i en dansk-tysk festgudstjeneste i Haderselv domkirke sammen med blandt andre statsminister Mette Frederiksen og præsident Steinmeier. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden