2. jun. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Danske kvinder er enige: Frederik er lækker!

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Kasper Wenstrup
Der er ingen tvivl om, at kronprins Frederik er en populær herre. Blandt danske kvinder er der også stor enighed om, at Frederik ser ganske godt ud.

Danskerne er meget begejstrede for den kongelige familie, og kronprins Frederik er en af de mest populære medlemmer af det rød-hvide royale drømmehold.

På det seneste har kronprinsen fået en del opmærksomhed i forbindelse med, at han fyldte 52 år den 26. maj, og så var han for et par dage siden på banen med en særlig videoholsen til frivillige, der hjælper organisationen Red Barnet.

Kronprins Frederik ser godt ud

Frederik gør sig i det hele taget ganske godt bemærket, og danske kvinder er i det store hele enige om, at vi har en kronprins, som ser hamrende godt ud.

Det kan man læse sig til, når man studerer kommentarer på kongehusets sociale medier.

Fine ord fra fans

Kongehuset lagde et skarpt kronprins-portræt op, da Frederik fyldte 51 år, og det foto fik fine ord med på vejen af danske kvinder.

- Hvor ser han lækker ud, lyder en af kommentarerne, mens et par andre følger trop med ”flot fyr”, ”en smuk mand” og ”hele Danmarks dejlige kronprins”.

En mand af folket

På samme måde er kvinder og for den sags skyld også mænd begejstrede over Frederiks video-hilsen som protektor for Red Barnet.

- En mand af folket - kan man være andet en glad over at have en så empatisk Kronprins, lyder en kommentar, mens en anden synes, at Frederik er ”sej og super fantastisk”.

Du er en guttermand!

- Frederik du er en guttermand, siger en fan desuden og endnu en følger op med at kalde kronprins Frederik ” Danmarks dejlige kommende konge”.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb23-forsider.jpg
BILLED-BLADET nr. 23, 2020.
Foto: Billed-Bladet

Læs mere om: