23. apr. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Danskerne er vilde med Isabella: Hvor er du dejlig!

Prinsesse Isabella
Prinsesse Isabella
Foto: Martin Høien
Kongehusets hold er stærkt besat på alle pladser i disse år. En af de mest populære profiler er 13-årige prinsesse Isabella, som bare bliver mere og mere populær.

Hele Danmarks prinsesse Isabella fyldte 13 år tirsdag den 21. april, og i den anledning sendte kronprinsparret et helt nyt portræt ud af fødselaren.

Pletskud af prinsesse Isabella

På de sociale medier nød danskerne det nye portræt og et par andre skønne billeder, kronprinsesse Mary har taget af sin ældste datter gennem årene.

Danske og udenlandske fans har nydt Isabella-billederne og ønsket teenageren tillykke med fødselsdagen, og i den forbindelse er der faldet mange søde og rosende ord til den ultra-populære prinsesse.

Naturlig udstråling

- Din naturlige udstråling er fantastisk. Hvor er du dejlig, lyder det fra en fan, som understreger, at Isabella er dejlig både indvendig og udvendig.

En anden kommentar på Facebook lyder ”hvor er hun køn”, og så er der såmænd også en royal fan, der beskriver søde Isabella som en ung pige med krudt i.

Ligeså smuk som mor

Flere giver desuden udtryk for, at prinsesse Isabella ligner kronprinsesse Mary meget.

- Du er ligeså smuk som din mor, lyder det i en kommentar fra en svensk royalist.

Prinsesse Isabella og kronprinsesse Mary
Prinsesse Isabella og kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul

Har fars øjne

Der er dog også enkelte, som synes, at Isabella ligner sin far.

- De har Deres fars øjne, lyder det for eksempel i en kommentar.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges udgave af BILLED-BLADET kan du læse om prinsesse Isabella og se nye og gamle billeder af kongehusets nye teenager, og så kan du naturligvis også få alt om dronning Margrethes 80-års fødselsdag.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/nyforsidebb17.jpg

Læs mere om: