Mandag, 6. april 2020 — af Trine Larsen

Danskerne insisterer: Vil synge for dronningen

Dronning Margrethe
Dronning Margrethe
Foto: Hanne Juul / Billed-Bladet
Danskerne har fundet sammen i sang, og på dronningens fødselsdag vil danskerne også samles og synge for majestæten. Selvom det sker hver for sig og på afstand. Se her, hvordan det kan gøres

Selvom dronning Margrethe selv har aflyst alt officiel fejring i anledning af sin 80 års fødselsdag 16.april, så insisterer danskerne på at fejre dronningen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I en gruppe på Facebook, Danmark Synger for dronningen, har initiativtager Kim Bruhn, opfordret danskerne til, at synge for dronningen på hendes fødselsdag 16. april kl.12. Gruppen har allerede 175.000 medlemmer for danskerne insisterer på at fejre dronningen. Selv håber han, at mere end 1 million danskere vil synge med hjemmefra, fra deres altan, have, arbejdsplads, eller ud af et åbent vindue, så det kan høres over hele landet.

Det bliver musikeren Thomas Buttenschøn, der synger for i fællessangen sammen med Copenhagen Phil og 100 børn, som alle har indspillet og sunget hver for sig på forhånd, så fællessangen til sidst klippes sammen, så alle kan synge med.

Lige nu ser det ud til, at både TV2 og DR har vil sende fællessangene, der skal hylde dronningen - og så er det bare at synge med 16. april kl. 12, så majestæten kan høre det på Fredensborg Slot, hvor hun opholder sig.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden