Lørdag, 18. februar 2023 — af Ulrik Ulriksen

Danskerne reagerer på dronning Margrethes stærke ord: Længe leve Daisy!

Dronning Margrethe
Dronning Margrethe
Foto: Martin Høien
Med sine ord og holdninger til mangt og meget rammer dronningen plet i et nyt interview. Det synes de fleste danskere i hvert fald.

Dronning Margrethe taler i et nyt interview med Weekendavisen om livet og døden og kongehuset som institution, og samtidig giver hun udtryk for sin holdning til den russiske invasion af Ukraine og præsident Putin.

I et opslag om interviewet på kongehusets Instagramprofil kan man læse følgende tekst:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

“Det afgørende er, at man vokser inderligt sammen med sit land og bliver dybt forbundet med det. Det har været mit ideal.”
 Sådan lyder det fra Hendes Majestæt Dronningen i et nyt interview med Weekendavisen. I interviewet har Dronningen talt med ansvarshavende chefredaktør Martin Krasnik om blandt andet krigen i Ukraine, sin rolle som regent, monarkiets arv og sit eget eftermæle.”

Danskerne er vilde med dronning Margrethe

I kommentarerne til opslaget kan man finde mange fine ord om dronningen, for danskerne er mildest talt ret begejstrede for Majestæten.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

“Skøn stillingtagen til Putin og Ukraine, stor respekt”, lyder det i en kommentar, mens andre skriver “så stolt af vores dronning” og “længe leve Daisy”.

Også kommentarer som “den smukkeste monark”, “du er fantastisk” og “vores mega seje dronning” er dækkende for den måde, hvorpå danskerne har taget imod det nye Margrethe-interview.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden