Fredag, 11. december 2020 - af Ulrik Ulriksen

Dejlig julenyhed: Josephine og Vincent kan komme i skole igen

Prinsesse Josephine og prins Vincent

Prinsesse Josephine og prins Vincent

Foto: Hanne Juul
Kronprinsparrets tvillinger kan efter det gode resultat af deres coronatest komme tilbage og julehygge med kammerater og lærere på deres skole nord for København.

Her til formiddag, fredag den 11. december, har kongehusets kommunikationsafdeling budt danskerne på en god nyhed om kroprinsfamilien, som siden mandag har været i isolation på Amalienborg, efter at prins Christian mandag blev testet positiv for corona.

Godt nyt for Vincent og Josephine

I meddelelsen fra kongehuset lyder det, at kronprinsesse Mary g kronprins Frederik og deres tre yngste børn har fået resultatet af deres coronatest, og at alle testresultater er negative.

Det er godt nyt for hele familien, der nu kan tage fat på en mere normal hverdag igen efter at have været isoleret et par dage i den private bolig i Frederik VIII’s Palæ.

Kan komme tilbage i skole

For prinsesse Josephine og prins Vincent på ni år betyder det, at de kan komme tilbage i skole fra næste uge.

Den delvise corona-nedlukning i Gentofte Kommune, hvor kronprinsparrets børn er elever på Tranegårdskolen, gælder således kun de store årgange fra 5. klasse til 9. klasse.

Da Josephine og Vincent går i 3. klasse, kan de stadig komme i skole for at få undervisning i klasselokalet sammen med deres jævnaldrende kammerater.

Julehygge på programmet

Hvis Vincent og Josephine kommer tilbage i skole, er der helt sikkert masser af julehygge på programmet, indtil de kan gå på juleferie for alvor den 21. december.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vigtig besked fra kongehuset

Her er dagens pressemeddelelsen fra kongehuset:

Deres Kongelige Højheder Kronprinsen og Kronprinsessen samt deres fire børn har siden mandag den 7. december 2020 opholdt sig i isolation i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg, efter at Hans Kongelige Højhed Prins Christian blev testet positiv for COVID-19 samme dag. Kronprinsparret og deres tre yngste børn er i forlængelse heraf blevet testet for COVID-19. Alle testresultater har været negative.

Prins Christian har ikke haft symptomer, men vil i overensstemmelse med retningslinjerne fortsat opholde sig i isolation indtil mandag den 14. december.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden