Dejlige delikatesser: Se hvad dronningen fik til frokost

Dronning Margrethe i Tønder lørdag. 

Dronning Margrethe i Tønder lørdag. 

Foto: René Schütze
Dronning Margrethe nød en lækker frokost i det Sønderjyske, da hun lørdag middag var på officielt besøg i Tønder.

Det var en glad og veloplagt dronning Margrethe, der lørdag besøgte Tønder i Sønderjylland i forbindelse med Genforeningsfejringen. 

Efter en varm velkomst ved borgmester Jørgen Popp Petersen og med musikalsk underholdning, en dejlig karettur samt besigtelse af en udgravning på Skibbroen ved havnekajen var Majestæten klar til en hyggelig frokost på den lokale restaurant Tønderhus. 

En udsøgt menu

Her fik dronningen serveret følgende udsøgt menu: 

Forret

Rødtunge med salturt, safransauce, æbler og dild

Hovedret

Kalvemørbrad med bagt skalotteløg, minigulerødder, aspargeskartoffel, ærter og kejserhatte

Dertil blev der serveret hvidvine, rødvine og forskellige frugtsafte fra den lokale gårdbutik Vibegaard.  

Efter frokosten fortsatte dronningens travle program med blandt andet besøg på Højer Designerefterskole, Højer Mølle og Marsk Camp i Skærbæk. 

Lørdag aften inviteret dronningen endvidere til reception på Kongeskibet Dannebrog.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

  

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden