Dejlige delikatesser: Se hvad dronningen fik til frokost
Det var en glad og veloplagt dronning Margrethe, der lørdag besøgte Tønder i Sønderjylland i forbindelse med Genforeningsfejringen.
Efter en varm velkomst ved borgmester Jørgen Popp Petersen og med musikalsk underholdning, en dejlig karettur samt besigtelse af en udgravning på Skibbroen ved havnekajen var Majestæten klar til en hyggelig frokost på den lokale restaurant Tønderhus.
En udsøgt menu
Her fik dronningen serveret følgende udsøgt menu:
Forret
Rødtunge med salturt, safransauce, æbler og dild
Hovedret
Kalvemørbrad med bagt skalotteløg, minigulerødder, aspargeskartoffel, ærter og kejserhatte
Dertil blev der serveret hvidvine, rødvine og forskellige frugtsafte fra den lokale gårdbutik Vibegaard.
Efter frokosten fortsatte dronningens travle program med blandt andet besøg på Højer Designerefterskole, Højer Mølle og Marsk Camp i Skærbæk.
Lørdag aften inviteret dronningen endvidere til reception på Kongeskibet Dannebrog.