Torsdag, 3. december 2020 - af Ulrik Ulriksen

Derfor takker danskerne prins Joachim

Prins Joachim
Prins Joachim
Foto: Martin Høien
Prins Joachim har netop sat fokus på en særlig vigtig sag, og det får han ros for.

I næste uge kan Diabetesforeningen fejre 80-års jubilæum, og i den anledning har prins Joachim som protektor for organisationen sendt en hilsen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prins Joachim er bekymret

Med denne hilsen på kongehusets Instagram sætter prinsen fokus på et vigtigt område og på et problem for den danske folkesundhed.

Antallet af ramte med sukkersyge eller diabetes er stigende, og Joachim taler blandt andet om hvor vigtigt det er at få gjort noget ved type 2-diabetes, der rammer så mange.

Danskerne er taknemmelige

Danskerne er begejstrede for og taknemmelige over at se prins Joachim, der i sommer blev opereret efter en blodprop i hjerne, i så fin form på Instagram-videoen.

- Skønt at se, prinsen har det så godt, lyder det i en kommentar, mens en anden skriver ”dejligt at se dig kvik igen Joachim”.

Tak til Joachim

Flere takker desuden Joachim for indsatsen som protektor for Diabetesforeningen.

- Tak fordi De går foran, prins Joachim, skriver en, mens en anden takker for, at prins Joachim ”sætter fokus på et vigtigt emne som diabetes".

Håber på tv-comeback

I kommentarfeltet giver en Joachim-fan i øvrigt udtryk for, at han håber på, at prinsen vender tilbage til tv med en ny omgang af serien ”prins Joachim fortæller”.

- Håber vi kommer til at se flere programmer med prins Joachim som fortæller som med Danmarks historierne. Han er eminent god til det!

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden