15. apr. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Derfor var Frederik så veloplagt

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul
Kronprins Frederik var helt oppe på mærkerne, da han fik en hovedrolle ved åbningen af stor begivenhed i København.

Kronprinsen var fysisk til stede i Industriens Hus i København, hvor Frederik talte til de virtuelt fremmødte deltagere.

Netop det at være fysisk til stede ved en officiel opgave var en af årsagerne til, at kronprinsen var så veloplagt.

En anden årsag til det gode humør var helt sikkert det fine vejr med solskin over København.

Kronprins Frederik glæder sig

Og mon ikke Frederik midt i arbejdet også går og glæder sig til i morgen, når han og hele Danmark fejrer dronning Margrethe i anledning af hendes 81 års fødselsdag.

Ved ankomsten til den officielle opgave i Industriens Hus blev kronprinsen modtaget af fødevareminister Rasmus Prehn og international direktør i DI Thomas Bustrup.

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul

De kommende dages program

I de kommende to dage er Danmark for femte gang vært ved det internationale fødevaretopmøde "World Food Summit - Better Food for More People", og kronprinsen holdt en virtuel åbningstale til de omkring 300 deltagere fra hele verden.

Emnet for topmødet er udfordringer for fremtidens fødevareproduktion, og fokus vil blandt andet være på at finde løsninger, som kan være med til at sikre en bæredygtig fødevareproduktion.

Topmøde med politikere og forskere

Til topmødet er der inviteret politikere, topembedsmænd, forskere, virksomheder, unge og interesseorganisationer, der kan deltage virtuelt i blandt andet oplæg og workshops om topmødets fire centrale temaer: ”Madspild”, ”Sunde og bæredygtige fødevarer”, ”Afskovning” og ”Antibiotikaresistens”.

Læs mere om: