Torsdag, 22. oktober 2020 - af Ulrik Ulriksen

Derfor var kronprinsesse Mary en tur i svømmehallen

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary ankom veloplagt til Helsingør svømmehal, hvor en flok glade børn ventede på hende.

Veloplagt ankom kronprinsesse Mary til Helsingør svømmeklub, som er en af de svømmeklubber, der bruger Mary Fonden og Dansk Svømmeunionens initiativ Antibulli Svømning.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsesse Mary vil stoppe mobning

Mary Fonden og Dansk Svømmeunion har arbejdet sammen om Antibulli Svømning i nogle år og bygger blandt andet på Mary Fondens erfaringer fra Antibulli Håndbold

- Tilbage i 2013 fandt vi ud af, at hvert ottende barn var stoppet til en fritidsaktivitet på grund af mistrivsel eller mobning. Det ville vi gerne gøre noget ved. Så vi startede med at sætte fokus på trivsel i børnefodbolden sammen med Red Barnet og DBU og gik videre til håndbold med Mikkel Hansen og hans forening MH24, lyder det fra Helle Østergaard, direktør i Mary Fonden.

Vigtige erfaringer

Direktøren og kronprinsesse Mary er glade for, at de nu kan bruge Mary Fondens erfaringer til også at sætte ind i svømmeklubberne.

Dette skulle Mary opleve

Antibulli Svømning er i 2019 og 2020 blevet afprøvet i 10 udvalgte klubber.

En af disse klubber hører til i Helsingør Svømmehal, som altså har fået royalt besøg, og kronprinsesse Mary så frem til at opleve det gode miljø blandt børnene i svømmebassinet.

Hele begivenheden er naturligvis blevet afviklet med stor respekt for alle corona-restriktioner.

Meget mere i BILLED-BLADET

I BILLED-BLADET i denne uge fortæller Stephanie fra Årgang 0 i et stort interview blandt andet om barndommen, familien og fremtiden og så er der fuld fokus på prins Christian, som har overrasket med flotte nye fødselsdagsbilleder.

Vi byder også på bryllupsreportage med en lykkelig Lotte Friis i centrum samt en sød nyhed leveret af Stine og Niels fra Landmand søger kærlighed

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden