Mary svarede på sødt spørgsmål om Frederik

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary gjorde lykke ved ankomst til stort jubilæum, og især en sød lille blomsterpige var begejstret for at møde Mary.

På en våd og kølig eftermiddag fik kronprinsesse Mary en varm velkomst til Middelfart, hvor blandt andre den femårige blomsterpige Clara stod klar med en fin buket.

Mary svarede på spørgsmål

Kronprinsesse Mary var glad for at få blomster af Clara, der dannede en god velkomstkomité sammen med blandt andre borgmester Johannes Lundsfryd Jensen og borgmester Jacob Bjerregaard.

Clara spurgte ved ankomsten Mary, hvorfor kronprins Frederik ikke var med i Middelfart.

Smilende svarede kronprinsessen, at Frederik var blevet hjemme for at passe børnene Christian, Isabella, Josephine og Vincent.

Tyggede på svaret

Det svar tyggede Clara lidt på, og så talte den friske blomsterpige lidt mere med Mary, inden man skulle videre i det stramme program på den helt særlige dag.

Clara og kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul

Clara og kronprinsesse Mary

Fint jubilæum

Kronprinsesse Mary var en tur i Middelfart i anledning af markeringen af 50-års jubilæet for Den Nye Lillebæltsbro.

Skib og veteranbil

Mary nåede i løbet af eftermiddagen ved Den Nye Lillebæltsbro at få en sejlttur ombord på det gode skib Aventura samt en køretur i en gul veteranbil.

Der blev også hygget ved en reception på det lokale Hotel Severin.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Meget mere i BILLED-BLADET

I BILLED-BLADET i denne uge fortæller Stephanie fra Årgang 0 i et stort interview blandt andet om barndommen, familien og fremtiden og så er der fuld fokus på prins Christian, som har overrasket med flotte nye fødselsdagsbilleder.

Vi byder også på bryllupsreportage med en lykkelig Lotte Friis i centrum samt en sød nyhed leveret af Stine og Niels fra Landmand søger kærlighed

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden