Lørdag, 31. december 2022 - af Ulrik Ulriksen

Det betyder prinsesse Maries afbud for prins Joachim

Prinsesse Marie og prins Joachim
Prinsesse Marie og prins Joachim
Foto: Hanne Juul
For prins Joachim bliver det hårdt at undvære prinsesse Marie ved sin side til nytårskur og -taffel sammen med dronningen og kronprinsparret.

På et meget kritisk tidspunkt midt i den aktuelle krise i den kongelige familie i kølvandet på fratagelsen af prins Joachims børns prinse- og prinsessetitler, har prinsesse Marie meldt afbud til dfronningens nytårskur og -taffel, da prinseparrets søn, 13-årige prins Henrik, er blevet syg.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For prins Joachim betyder det, at han nu på dagen, da hans børn mister deres titler som prinser og prinsesse, ankommer alene til årets første store begivenhed i kongehuset.

Mange vil helt sikkert føle, at det bliver en hård aften for prins Joachim søndag 1. januar, når han lidt i klokken 20.00 uden sin elskede Marie ved sin side ankommer til Christian VII’s Palæ, og det er helt sikkert også en af de dage, Joachim aldrig nogensinde vil glemme.

Prins Joachim vil savne prinsesse Marie meget

Det bliver en mærkelig fornemmelse for prins Joachim at være til nytårskur og -taffel uden sin private prinsesse Marie, der altså er hjemme i Paris for at passe prinsesparrets syge søn prins Henrik.

Samtidig er det ærgerligt, at man mangler en så vigtig profil som prinsesse Marie på en aften, hvor den kongelige familie skulle vise sammenhold efter en udfordrende tid med komplikationer.

BILLED-BLADET sender live fra den kongelige families ankomst til kur og taffel på Amalienborg søndag aften, og vi er på allerede fra klokken 18.45.

De første gæster ankommer allerede klokken 18.50.

Bliver helt sikkert modtaget med kærlighed

Det bliver meget interessant at se og høre, hvilken modtagelse prins Joachim får af de mange fremmødte københavnere på slotspladsen.

Mon ikke prins Joachim får en modtagelse med masser af kærlighed.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden