Søndag, 4. september 2022 - af Ulrik Ulriksen

Det bliver så stort! Sådan tager dronning Margrethe hul på den festligste uge

Dronning Margrethe

Dronning Margrethe

Foto: Jesper Sunesen
For dronning Margrethe og den kongelige familie venter en meget speciel uge, der sluttes af med fornemme markeringer af dronningens 50-års regeringsjubilæum.

Hele Danmarks dronning Margrethe overrækker Rungstedlundprisen mandag sen eftermiddag, og på den måde indleder Majestæten en uge, der lørdag den 10. september og søndag den 11. september kulminerer med fornemme og festlige markeringer af dronningens 50-års regeringsjubilæum.

Rungstedlundprisen, som dronning Margrethe overrækker med stor fornøjelse mandag, tildeles en person, som har været med til at udbrede kendskabet til Karen Blixen eller udmærket sig inden for et felt, der havde Karen Blixens interesse.

Dronning Margrethe klar til festlig uge

Begivenheden er en perfekt måde at tage hul på en uge, der den 7. september byder på modtagelse af deputationer på Fredensborg Slot i anledning af regeringsjubilæet.

Det er dog i weekenden den 10. og 11. september, at der for alvor bliver sat gang i den royale fest med balkonscene på Amalienborg og karetkørsel samt gallaforestilling i Det Kongelige Teater lørdag aften samt blandt andet gallataffel på Christiansborg Slot søndag aften.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dronningen glæder sig

Dronningen glæder sig helt sikkert til den store weekend 10. og 11. september, og det gør alle vi på BILLED-BLADET bestemt også.

Vi dækker hele den stor fejring af dronning Margrethes flotte regeringsjubilæum fra start til slut lige her på Danmarks Royale Website.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden