30. nov. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Det ønsker danskerne sig i december: Sød hilsen til Margrethe

dronning margrethe
Dronning Margrethe.
Foto: Hanne Juul
Mange danskere elsker at følge med på kongehusets digitale platforme, og i december er det særligt hyggeligt.

I sidste uge blev den kongelige families juleplaner meldt ud, og mens kronprinsfamilien skal nyde juleaften på Amalienborg, så skal dronningen til Schackenborg Slot i Sønderjylland for at julehygge med prins Joachim og prinsesse Mary samt børnebørnene Henrik og Athena samt Nikolai og Felix.

Dronning Margrethe i Sønderjylland

- H.M. Dronningen vil i år holde jul på Schackenborg Slot sammen med D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie og D.H. Prins Nikolai, Prins Felix, Prins Henrik og Prinsesse Athena.

Kronprinsparret vil sammen med deres fire børn, D.K.H. Prins Christian, Prinsesse Isabella, Prins Vincent og Prinsesse Josephine, holde jul i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg, lød det i meddelelsen fra kongehusets kommunikationsafdeling.

Mange søde kommentarer

Der er på de sociale medier mange søde kommentarer til de kongelige juleplaner og især til det, at dronningen skal holde jul med prins Joachim og hans familie.

- Ønsker hele kongefamilien en dejlig jul. Dronningen er jo også mor, og hun vil selvfølgelig være sammen med prins Joachim og hans dejlige familie efter hans blodprop i hjernen i sommers, lyder det i en kommentar, mens en anden royal fan har et helt særligt juleønske til dronning Margrethe.

Håber på royal julekalender

- Jeg håber sådan, at Majestæten laver julekalender online igen i år, skriver en forventningsfuld royal fan.

Danskerne har tidligere år i december fået et indblik i de royale juletraditioner på kongehusets Instagram-profil, hvor dronning Margrethe har lavet sin egen julekalender.

Om det royale kalender-ønske bliver opfyldt i år, må vi vente med at se.

Læs mere om: