13. jun. 2021
Af Trine Larsen

Det prøvede Mette Frederiksen for første gang

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Statsminister Mette Frederiksen gjorde en god figur, da hun sammen med gemalen Bo Tengberg i aften afsluttede en lang dag i Genforeningsfejringen med, at være til privat middag hos dronningen sammen med Tysklands forbundspræsident Frank-Walter Steinmeyer

Statsminister Mette Frederiksen var søndag aften gæst hos dronningen til en mindre privat middag på Dannebrog med sin mand, Bo Tengberg.

Det var aller første gang, at statsminister Mette Frederiksen var gæst ombord på kongeskibet, så ligesom det dagen igennem har været dén ene store og uforglemmelige oplevelse, efter den anden, til fejringen af 100 året for Genforeningen, sluttede dagen også uforglemmelig.

Sammen med statsminister Mette Frederiksen var også den tyske forbundspræsident Frank-Walter Steinmeyer med til middagen sammen med sin hustru, Elke Büdenbender.

Også det danske kongehus har delt et skønt billede, som BILLED-BLADET har lov til at dele.

Mens præsidenten og hans hustru kom sejlende til Dannebrog fra Alsion i den strålende aftensol, kom statsministeren kørende i bil for at deltage i middagen, som var dronningens sidste program efter en lang, historisk og begivenhedsrig dag.

Se videoen over artiklen med regeringschefernes ankomst til middag på kongeskibet Dannebrog.

Læs mere om: