Fredag, 13. marts 2020 - af Christinna Braun

Det siger danskerne til dronningens beslutning om at aflyse fejring

Dronning Margrethe. 

Dronning Margrethe. 

Foto: Hanne Juul
Danskerne sender varme hilsner og deres største respekt til dronning Margrethe, der har valgt at aflyse sin fødselsdagsfejring i april.

Dronning Margrethe aflyste den 12. marts sin 80-års fødselsdagsfejring i april på grund af udbredelsen af corona-virussen i Danmark. Det skete i en pressemeddelelse fra kongehuset, hvor dronningen appellerer til, at vi i denne tid står sammen og tager hensyn til hinanden.  

- Vi har alle et særligt ansvar for at tage hensyn til hinanden og sammen bidrage til, at Danmark kommer godt igennem de meget store udfordringer, som landet står overfor. Jeg appellerer derfor til, at vi alle følger regeringens og myndighedernes anvisninger og passer på hinanden, siger dronning Margrethe blandt andet i pressemeddelelsen.

Danskerne støtter op

Efter dronningens besked om sin aflyste fødselsdag vælter det ind med støttebeskeder og varme hilsner til hendes majestæt dronningen.

Det ses i hvert fald på BILLED-BLADETs og Det danske kongehus’ facebookside, hvor brugerne gladelig roser dronningens beslutning og sender hende deres største respekt og opbakning.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden