Torsdag, 20. maj 2021 — af Ulrik Ulriksen

Dette fik Isabella og Christian til at grine til konfirmationen

Prinsesse Isabella og prins Christian
Prinsesse Isabella og prins Christian
Foto: Hanne Juul
Prins Christians konfirmation blev et brag af en festdag i Fredensborg. Du får alt om den royale konfirmation i denne uges BILLED-BLADET.

Prins Christian og prinsesse Isabella og resten af kronprinsfamilien var i forrygende form fra start på Christians konfirmationsdag i Fredensborg i lørdags.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Festdagen blev indledt med, at kronprinsfamilien anført af konfirmanden spadserede fra deres private bolig i Kancellihuset til Fredensborg Slot via Indre slotsgård.

Christian og Isabella var glade

Da kronprinsfamilien på vej til indre slotsgård passerede flere lokale, der tiljublede dem, kunne man se, at især Christian, 15 år, og lillesøster Isabella på 14 år nød opmærksomheden.

Og da flere af de mange fans samt enkelte pressefolk begejstret brølede det ene ”tillykke” efter det andet, kunne Mary og Frederiks to ældste børn ikke lade være med at grine på charmerende vis.

Godt humør

Det gode humør fra de kongelige smittede af på alle omkring dem på en helt igennem forrygende dag i Fredensborg, hvor Christian fik en fantastisk oplevelse i kirken og senere til den private konfirmationsfest i Kancellihuset.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se alle de skønneste billeder fra og læse alt om prins Christians fantastiske konfirmationsdag i Fredensborg, hvor han var omgivet af den nære familie og et par af de bedste venner..

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden