20. maj. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Første gang nogensinde: Mary glæder sig til fire fantastiske dage

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Lars H. Laursen
Kronprinsesse Mary kan nu glæde sig over, at Mary Fonden og Red Barnets fælles løb mod mobning, Fri for Mobberi Børnestafetten, bliver afviklet i august. Arrangementet byder på en fantastisk nyhed.

For kronprinsesse Mary og Mary Fonden samt Red Barnet og naturligvis en masse børn er der lagt op til fire forrygende dage i august, når årets store børnestafet afvikles.

Mary glæder til fire dage med børnestafet

I år afholdes den særlige børnestafet for første gang i fire danske byer, og det må siges at være en fantastisk nyhed.

Formålet med Fri for Mobberi Børnestafetten er at skabe opmærksom omkring mobning og trivsel ved at sætte fokus på gode børnefællesskaber og kampen mod mobning.

Godt nyt fra kongehuset

kongehusets hjemmeside kan man i dag læse nyheden om, at Fri for Mobberi Børnestafetten skydes i gang i København den 7. august og fortsætter i Rønne den 8. august, i Esbjerg den 9. august og i Odense den 10. august.

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Lars H. Laursen

Børnene løber i grupper med en lille Bamseven som stafet, som de afleverer ved målstregen, og alle får en medalje.

Årligt børneløb mod mobning

Fri for Mobberi Børnestafetten er et årligt børneløb mod mobning for de 0-9-årige, der skal illustrere, at en stafet, ligesom kampen mod mobning, kræver samarbejde.

Siden 2008 har flere tusinde børn deltaget i løbet, og i år bliver det igen muligt for børn i København at løbe med i stafetten, mens børneløbet for første gang besøger Rønne, Esbjerg og Odense.

Afholdes efter retningslinjer

Dette års Fri for Mobberi Børnestafet afholdes selvfølgelig efter myndighedernes gældende covid-19-retningslinjer.

Læs mere om: