Tirsdag, 19. november 2019 - af Trine Larsen

Dronning Margrethe afslører de kongelige juleplaner

Dronning Margrethe til pressemøde i Tivoli

Dronning Margrethe

Foto: Hanne Juul
Dronning Margrethe afslørede under pressemødet på Tivolis kommende familie-ballet-forestilling, "Snedronningen" , at hele den kongelige familie samles til Jul. Det sker på Marselisborg i Aarhus

Dronning Margrethe er kommet så meget i julehumør forud for premieren på balletten "Snedronningen" , at dronningen også var klar til, at afsløre egne og resten af kongefamiliens juleplaner.

Dronningen afslørede nemlig, at alle skal samles i julen, og at prins Joachim og prinsesse Marie og deres børn også kommer hjem fra Paris - præcis som prinsesse Marie afslørede overfor BILLED-BLADET til Jul på Schackenborg.

- Vi skal alle samles. Det bliver godt, smilede dronning Margrethe glad på pressemødet i Tivoli, hvor majestæten dermed afslørede, at også kronprins Frederik og kronprinsesse Mary og deres fire børn, holder Jul på Marselisborg i år.

Sammen med musikeren Nanna Fabricius, kaldet Oh Land, og koreografen Yuri Possokhov præsenterede dronningen i dag "lidt" af det, man kan vente sig forud for deres store premiere 1. december i Tivolis Koncertsal.

Det er anden gang tre-kløveret arbejder sammen og efter "smagsprøverne" at dømme ser det igen ud til at en succes er på vej.

- Jeg er så overtroisk, så jeg vil ikke sige så meget før premiere, sagde Yuri Posokhov, der nøjedes med ydmygt at takke for at være blevet spurgt igen og takkede dronning Margrethe og Oh Land for samarbejdet.

Artiklen fortsætter efter dette indslag

Listen to "De kongelige juleplaner afsløret" on Spreaker.

Den russisk-fødte prisbelønnede koreograf er ikke den eneste med premiere-nerver.

Både Oh land og dronning Margrethe afslørede, at de kan blive ramt af præstationsangst og premiere-nerver.

- Jeg ville ikke være rigtig klog, hvis jeg ikke havde premierenerver ligesom de andre, svarede dronningen og sagde, at "selv sådan en dag som i dag", hvor pressen fik en forsmag på kostumer, scenografi, melodier og trin, påkalder sig nervøsitet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden