Fredag, 21. januar 2022 - af Ulrik Ulriksen

Dronning Margrethe ankommer til dejlig oplevelse i Christian VIII’s Palæ

Dronning Margrethe med maske
Dronning Margrethe
Foto: Lars H. Laursen
For dronning Margrethe er det en helt særlig dag i dag på Amalienborg. Majestæten ankom i godt humør til den festlige begivenhed i anledning af åbningen af helt ny udstilling i Christian VIII’s Palæ. Dronningen er omgivet af familien på den store dag.

Dronning Margrethe smilede bag sit mundbind, da hun ankom til Christian VIII’s Palæ på Amalienborg i en helt særlig anledning.

Majestætens ankom klokken 15.00 til åbningen af udstillingen ”En dronnings smykkeskrin - 50 år på tronen fortalt i smykker” på Amalienborgmuseet i Christian VIII’s Palæ, hvor hun var i godt selskab med et par familiemedlemmer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Foto: Lars H. Laursen

Margrethe nyder eftermiddagen med Mary og Frederik

Ved åbningen deltager også kronprins Frederik og kronprinsesse Mary samt prinsesse Benedikte, så der var fra start lagt op til en festlig familiedag på Amalienborg fredag eftermiddag.

Også grev Ingolf og grevinde Sussie af Rosenborg var på gæstelisten til den festlige begivenhed på Amalienborg.

En del af jubilæumsprogrammet

Åbningen er en del af Kongehusets officielle jubilæumsprogram og skulle have fundet sted den 13. januar, men åbningen blev udskudt som følge af corona-situationen.

Udstillingen, der er åben for offentligheden lørdag 22. januar, præsenterer for første gang nogensinde over 200 kendte og mindre kendte smykker fra Dronningens private smykkesamling.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden